News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James: «Το μ@#%νι της μάνας του, δεν με βάζει ένα ολόκληρο παιχνίδι»

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Οι κάμερες του Deportes Cuatro κατέγραψαν την οργή του James μετά την αλλαγή


71ο λεπτό. Ο Zidane αποφασίζει ν’αλλάξει τον James βάζοντας τον Isco. Ο Κολομβιανός αστέρας αποχώρησε με σοβαρή έκφραση και μουρμουρίζοντας. Πήγε στον πάγκο χωρίς να σηκώσει το βλέμμα απ’το έδαφος και δεν χαιρέτησε τον Γάλλο προπονητή.

Έφτασε στον πάγκο και πριν κάτσει έδωσε ένα ισχυρό χτύπημα στο πίσω μέρος του πάγκου. Αλλά πριν απ’όλα αυτά, ο James εξερράγη στην πορεία προς την τεχνική περιοχή της ομάδας. «Το μ@#%νι της μάνας του, δεν με βάζει ένα ολόκληρο παιχνίδι», μουρμούρισε ο παίκτης, όπως κατέγραψαν οι κάμερες του Deportes Cuatro.


Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Leganés (2-4), ο Ζιντάν προτίμησε να υποβαθμίσει το θέμα: «Είναι φυσιολογικό να’ναι θυμωμένος επειδή ο καθένας θέλει να παίζει όλο το παιχνίδι. Είναι πράγματα που συμβαίνουν και κρατάω το ματς που έχει κάνει, γιατί έχει παίξει καλά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του James, αν και με ρωτάτε πάντα το ίδιο. Το αντίθετο μάλιστα. Τον αλλάζω πολύ, αλλά επειδή είναι ένας επιθετικός παίκτης και εργάζεται σκληρά. Συμβαίνει πολύ με τους παίκτες που παίζουν μπροστά, όπως τον Karim. Είναι φυσιολογικό να θυμώνει επειδή τον αλλάζω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Προσπαθώ να κάνω το καλό για την ομάδα. Είναι σημαντικός για μένα, για την ομάδα και για όλους», διαβεβαίωσε ο λευκός τεχνικός.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.