News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale επιστρέφει... και στοχεύει στον πάγκο

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ζιντάν τον σκέφτεται ως μοχλό για το δεύτερο μέρος


Ο Gareth Bale πέτυχε το στόχο του να προλάβει το Clásico, αν κι όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι στον πάγκο. Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κουβαλά κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο από τότε που εγχειρίστηκε -πάθηση που είναι φυσιολογική μετά την επέμβαση που υπέστη-, έχει προπονηθεί με την ομάδα τις τελευταίες τρεις μέρες, αλλά ο Ζιντάν σχεδιάζει να τον κρατήσει για το δεύτερο μέρος. Μηδενικό ρίσκο μ’έναν παίκτη που φαίνεται καθοριστικός για το τελικό σκέλος του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι το BBC ήταν πάντα αδιαπραγμάτευτο για τον Ζιντάν, φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα ποντάρει στο να παίξει με τέσσερις μέσους, αντί να βγει με τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Κριστιάνο στην επίθεση. Όλα, για να μην βυθίσει τον Ουαλό που έχει μείνει εκτός γηπέδου για μια εβδομάδα.


Ο Μπέιλ έπρεπε ν’αποσυρθεί στο πρώτο σκέλος εναντίον της Bayern λόγω του πόνου που κουβαλούσε στην εγχειρισμένη περιοχή, ενοχλήσεις που υποφέρει απ’την πρώτη ημέρα της επιστροφής του, αλλά που έχουν αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Γι’αυτό ο Ζιντάν αποφάσισε να τον αντικαταστήσει και να τον σταματήσει για μια εβδομάδα.

Με τον Bale στον πάγκο ως ιδανικό μοχλό -θα βγει στο δεύτερο μέρος-, ο Ζιντάν φαίνεται αποφασισμένος να ποντάρει στην ίδια εντεκάδα που έπαιξε την περασμένη Τρίτη κατά της Μπάγερν. Δηλαδή, η καλή ομάδα με τον Isco στη μεσαία γραμμή. Αν και δεν θα’πρεπε επίσης ν’αποκλειστεί ο Asensio ως έκπληξη για να παίξει με 4-3-3.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.