News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φυλαχτό Isco

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Malagueño έχει 44 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος


Ο Isco δεν είναι μόνο ο αγαπημένος του Bernabeu. Ενόψει της απόδοσής του, είναι επίσης το φυλαχτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί όταν παίζει, η λευκή ομάδα δεν χάνει. Είναι ένας νόμος που τηρείται εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, απ’τις 6 Απριλίου του 2016. Εκείνο το βράδυ, η Μαδρίτη έχασε ενάντια στη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία κι ο Isco, ο οποίος έπαιξε 26 λεπτά, έφυγε για τελευταία φορά από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με το κεφάλι προς τα κάτω. Από τότε, κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει.

Επειδή ο Isco έχει 44 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, με μια εξωφρενικά καλή ισορροπία: 36 νίκες κι οκτώ ισοπαλίες. Επτά απ’αυτές τις νίκες και δύο ισοπαλίες ανήκουν στο τελευταίο μέρος του προηγούμενου έτους, ενώ οι υπόλοιπες 29 νίκες κι έξι ισοπαλίες είναι αριθμοί του τρέχοντος έτους. Ένα μήνυμα σε όσους εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά του.


Απόψε, με την περισσότερο από σίγουρη παραμονή του Μπέιλ στον πάγκο, φαίνεται ότι θα’χει μια νέα ευκαιρία στην εντεκάδα. Λεπτά ποιότητας για έναν παίκτη που τα αξίωνε για κάποιο χρονικό διάστημα και τα’χει κερδίσει με παραστάσεις, όπως του περασμένου Σαββάτου κατά της Σπόρτινγκ. Μια παράσταση που του χρησίμευσε για να’ναι βασικός, την Τρίτη κατά της Μπάγερν.

Ο Ζιντάν φαίνεται να ποντάρει και πάλι στον malagueño στο Clásico, έναν παίκτη που φέτος, στην πιο δύσκολη σεζόν του, έχει εξελιχθεί περισσότερο από ποτέ. Τρέχει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο όταν παίζει -έτσι αντανακλούν τα δεδομένα της Liga- κι έχει περισσότερα γκολ από κάθε άλλη σεζόν, ακριβώς αυτό που ισχυρίζονταν ο Ζιντάν. Φέτος έχει ήδη εννέα γκολ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.