News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio αποδεικνύει και πάλι εναντίον της Bayern ότι είναι μεταξύ των καλύτερων

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μπήκε στην θέση του τραυματία Bale και ήταν και πάλι καθοριστικός


Ο Marco Asensio είναι αυτήν την στιγμή σε μια ποδοσφαιρική βαθμίδα στην οποία αξίζει περισσότερα από όσα εισπράττει. Το αποδεικνύει όταν τον αφήνουν να πατήσει στο γήπεδο, όταν έχει λεπτά. Δεν απογοητεύει κανέναν. Ούτε τον ίδιο τον Ζιντάν, τον ίδιο που στο λίγο που τον έχει υπό τις εντολές του, του είπε ότι δεν έβλεπε άλλον τέτοιον αριστεροπόδαρο απ’την εμφάνιση του Leo Messi. Όταν η MARCA ανέφερε την ομολογία του Γάλλου, πολλοί γέλασαν. Τώρα το βουλώνουν και κρύβονται μπροστά στις παραστάσεις που κάνει ο mallorquín όταν τον αφήνουν.

Αυτή τη στιγμή ο Asensio βρίσκεται μεταξύ των παικτών με την περισσότερη φόρμα στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάσταση που δεν αντικατοπτρίζεται στα λεπτά που εμφανίζεται στην λευκή εντεκάδα. Ούτε στο ελάχιστο. Ο διεθνής με την Κ 21 πρέπει να εμφανίζεται πολύ περισσότερο μεταξύ των εκλεκτών. Κάποιες εξουσιοδοτημένες φωνές μέσα απ’την λευκή ομάδα μιλούν για καθεστώς βασικού. Άλλες, για περισσότερη παρουσία, κάτι που ο Ζιντάν αρνείται του να δώσει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Οι προπονητές λένε ότι παίζουν περισσότερο αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα, αλλά αυτή η δήλωση δεν είναι ακριβής. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις ψεύδονται επειδή γνωρίζουν ότι δεν παίζουν αυτοί που είναι καλύτερα αλλά αυτοί που έχουν περισσότερα γαλόνια. Ο Ζιντάν, όπως η πλειοψηφία των προπονητών, κλίνει προς την εμπειρία και το παρελθόν. Είναι αλήθεια ότι κατά το πρώτο μέρος της σεζόν και στο Κύπελλο, ο Marco Asensio είχε ευκαιρίες, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις του φορ, δείχνουν ότι είναι για πολλά περισσότερα.

Ο Asensio άφησε στο Μόναχο το αποτύπωμα για το οποίο καυχιέται, αυτό ενός μεγάλου παίκτη, αυτό ενός περισσότερο από πιθανού αστέρα σ’αυτό το άθλημα. Δεν τον εντυπωσίασε το να παίξει στο Champions League και στο Allianz Arena. Σα να’παιζε κάθε βδομάδα κόντρα σε ομάδες όπως η Μπάγερν.

Στην πρώτη προειδοποίησε και στη δεύτερη έδωσε ασίστ στον Ρονάλντο, για ν’ανατρέψει το σκορ και για να βάλει το φόβο σ’όλους τους οπαδούς της Μπάγερν, που είδαν πως ένας νεοφερμένος ήταν ικανός να διαταράξει ένα παιχνίδι με τον τρόπο που το έκανε, αν και πρέπει να πούμε επίσης ότι η αποβολή του Javi Martinez βοήθησε την δουλειά του έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να κυριαρχήσει στο σκηνικό.

Ο Asensio έχει ποδόσφαιρο, ταχύτητα, θράσος κι αίσθηση του τι κάνει ανά πάσα στιγμή. Επαγγελματίας απ’την κορφή ως τα νύχια, ξέρει ποια είναι η θέση του και γι’αυτό δεν έβγαλε κιχ όταν το περασμένο Σάββατο, μετά την παράστασή του στη Leganés, έπρεπε να παρακολουθήσει το ντέρμπι απ’τις κερκίδες. Κι αυτό γιατί είναι ένας διαφορετικός παίκτης, που καλείται να γίνει κάποιος πολύ μεγάλος στο ποδόσφαιρο. Αν έχετε αμφιβολία, ρωτήστε τον Neuer.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.