News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η συνωμοσία των ανόητων δεν καταφέρνει ν’ανατρέψει τον José Ángel Sánchez απ’την Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Του Javier Gómez Matallanas

Ο José Ángel Sánchez, το πιο «εκτελεστικό» άτομο της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν πολύ κοντά στην έξοδο απ’τον σύλλογο του Chamartin για την δημιουργία μιας ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ


Όταν ο Florentino Pérez ανέκτησε την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούνιο του 2009, την ίδια μέρα που ανακηρύχθηκε πρόεδρος χωρίς τη διεξαγωγή εκλογών, διότι δεν παρουσιάστηκε κανένας σ’εκείνες τις εκλογές, διέρρευσαν απ’το περιβάλλον του ότι José Ángel Sánchez εγκατέλειπε τον σύλλογο σε ώρες, επιπλέον με συκοφαντίες κι αχρειότητες γι’αυτόν που σχεδόν λέει ένας εκφωνητής εκείνο το βράδυ σ’έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά που τελικά δεν αφηγήθηκε. Το αμάρτημα του José Ángel Sánchez δεν ήταν ότι είχε σπάσει τον ρεκόρ λογαριασμού της Ρεάλ Μαδρίτης το 2007 και το 2008, -τα χρόνια που ήταν έξω ο Florentino μετά την άτακτη φυγή του τον Φεβρουάριο του 2006-, αυτό που δεν του συγχωρούσαν οι πιο florentinistas κι απ’τον Florentino ήταν ότι ο  JAS είχε μείνει στο σύλλογο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ramón Calderón.

Από εκείνον τον Ιούνιο του 2009 και τους επόμενους μήνες (δεν έκαναν τίποτα άλλο απ’το να λένε ότι Florentino επρόκειτο πετάξει στο δρόμο με τις κλωτσιές τον José Ángel Sánchez) η συνωμοσία των ανόητων παραμονεύει τον madridista εκτελεστικό, τον οποίο ο πρόεδρος έπρεπε να αποκαλέσει κάτι σαν «σούπερ CEO» για να συνειδητοποιήσουν οι επικριτές του ότι δεν σκέφτονταν να τον διώξει.

Οι σχεδόν αποχωρήσεις του José Ángel Sánchez

Παρά την άμεση υποστήριξη εκείνου του Ιουνίου του 2009, και τη σταθερή, του Pérez στον Sánchez, κάποιο στέλεχος και κάποιος γενικός διευθυντής πολύ κοντά σ’αυτόν, δεν έχουν σταματήσει την προσπάθειά τους να μεταφέρουν ότι ο JAS ήταν αδύναμος κι ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Μέχρι αυτή την σεζόν στην οποία οι εν λόγω φήμες μπορούσαν να γίνουν είδηση ​​επειδή ο José Ángel Sánchez ήταν πραγματικά κοντά στην έξοδο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες έχει αποφασίσει να μείνει κι εργάζεται ήδη σκληρά προετοιμάζοντας το επόμενο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σ’όλο αυτό το διάστημα, απ’τον Ιούνιο του 2009 έως σήμερα, αυτός ο αποφασισμένος γενικός διευθυντής στο να απομακρύνει τον JAS, έχει χάσει θέση και τώρα αφοσιώνεται μόνο στην επίβλεψη του πρωτοκόλλου των επισήμων. Λένε ότι σ’αυτά τα χρόνια της δεύτερης φάσης, υπήρξε μια φορά που τόλμησε να μιλήσει δυνατά στον πρόεδρο, αλλά είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς γνωρίζοντας την υποταγή του χαρακτήρα στον Pérez, στον οποίο είναι πιστός εδώ και δεκαετίες. Και το στέλεχος, συγγενής του προέδρου, δεν έχει σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να διώξει τον JAS, αλλά χωρίς κάποια επιτυχία, όπως και σε όλες τις πρωτοβουλίες του στο πλαίσιο του ρόλου του ως madridista στέλεχος.

Ένα «χαρτοφυλάκιο» απαράμιλλων συναδέλφων

Ο José Ángel Sánchez είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις μεγάλωσαν μετά την εργασία του με τους Del Bosque, Valdano, Queiroz, Floro, Sacchi, Μιγιάτοβιτς, Capello, Portugal, Schuster, Juande Ramos, Pellegrini, Μουρίνιο και Αντσελότι (με τους δύο τελευταίους και τον Pedja, πλάι πλάι) και φέρει το βάρος όλων των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή galácticos. Κάποιοι τον θεωρούν τον galáctico των γραφείων. Και, αναμφισβήτητα, είναι το πιο σημαντικό στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης στον ΧΧΙ αιώνα.

Ο JAS, όπως ξέρουν όλοι τον José Ángel Sánchez, είχε διάφορες «ακαταμάχητες» προσφορές. Μια για να ηγηθεί μιας Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ συλλόγων και μερικές από αγγλικές ομάδες, αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει στη Μαδρίτη όπου ελέγχει τα πάντα, ακόμα και τους εχθρούς που του έστησαν την συνωμοσία των ανόητων που δεν τον έχει ανατρέψει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.