News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη πλησιάζει στον Mbappé

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το λευκό club ψάχνει να πάρει μια προνομιακή οψιόν για τον παίκτη της Μονακό


Νέα λευκή κατασκοπεία για τον Kylian Mbappé και η έκθεση είναι κατηγορηματική: «Υπογραφή», σημειώνει αυτή που έρχεται να συμπέσει με όλα τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν απ’την αθλητική διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και που μιλούν για την ανάγκη της διασφάλισης της πορείας αυτού που θεωρούν το καλύτερο νεαρό ταλέντο της Ευρώπης.

Η Μαδρίτη έχει θέσει ήδη σε λειτουργία τη μηχανή για να προσπαθήσει να κλείσει μια οψιόν αγοράς για ένα πολύ κοντινό μέλλον, που δεν αποκλείεται να μπορεί να’ναι ακόμη και η επόμενη μεταγραφική περίοδος που θ’ανοίξει τον Ιούλιο.

Στις πρώτες προσεγγίσεις που γίνονται με τη Μονακό, ο γαλλικός σύλλογος δεν μελετά τη μορφή που ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να εξασφαλίσει μια οψιόν αγοράς. Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος δεν έχει αποφανθεί μ’έναν οριστικό τρόπο, αλλά οι ειδήσεις που έχουν έρθει στο Bernabeu, μιλούν για πώληση και στον πλειοδότη, και τα ποσά για οποία γίνεται λόγος αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η παράσταση που έκανε στο Ιντούνα Παρκ ενάντια στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, συμπεριλαμβανομένων δύο γκολ, έρχεται να δείξει ότι τον Mbappé δεν τον φοβίζει το Champions League ούτε η πίεση του να αισθάνεται βασικός μόλις στα 18 του. Η αμφιβολία στο λευκό club είναι να ξέρει αν ανταποκριθεί εξίσου στην Ρεάλ Μαδρίτης ή αν το καλύτερο θα’ταν να περιμένουν μία ακόμη σεζόν, αλλά πάντα με την οψιόν της υπογραφής φυλαγμένη ως πολύτιμο θησαυρό.

Ο Mbappé, τον οποίο εκπροσωπούν ο πατέρας του κι ένας δικηγόρος, έχει αποστείλει ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης το madridismo του και την επιθυμία του να παίξει στο λευκό club, συμμεριζόμενος την ιδέα του να συνεχίσει ένα ακόμα έτος στη Μονακό, για να κάνει το άλμα στη madridista οντότητα το 2018.

Η Μονακό, χωρίς βιασύνη

Οι ηγέτες της Μονακό δεν έχουν πλέον την ανάγκη του παρελθόντος, όταν έπρεπε να πουλήσουν για να επιβιώσουν. Τώρα θέλουν να δώσουν ένα διάστημα πριν από μια απόφαση ζωτικής σημασίας όπως είναι το μέλλον του Mbappé, παίκτης που απέχει ένα γκολ απ’το να ισοφαρίσει το καλύτερο ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει 6, ένα λιγότερο απ’τα 7 του Henry στο ντεμπούτο του.

Γνωρίζουν επίσης ότι σε περίπτωση που χρειαστούν επειγόντως χρήματα έχουν επίσης τους Mendy, Lemar ή Μπακαγιόκο για να εισπράξουν, έτσι ώστε η έξοδος του επιθετικού, εκτός από μετωπική αντίθεση του παίκτη, θα’ναι για τον πλειοδότη.


Και στον ορίζοντα, η πιθανότητα Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης να διασταυρωθούν στα ημιτελικά του Champions League. Οι δύο σύλλογοι, απέχουν ένα βηματάκι απ’τον επόμενο γύρο, με την ίντριγκα που θα’χε να δούμε τον Mbappé ενάντια στη Μαδρίτη του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.