News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η εμπιστοσύνη στον Zidane παραμένει άθικτη... αλλά κουμάντο κάνουν τ’αποτελέσματα

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο διάλογος μεταξύ του τεχνικού και του προέδρου συνεχίζεται όπως και πριν


Ούτε αποστασιοποίηση ούτε αποξένωση ούτε οτιδήποτε άλλο. Αποτελέσματα και αισθήσεις. Σκληρό ή ευλογημένο ποδόσφαιρο. Ανάλογα πώς το βλέπετε. Τ’αποτελέσματα θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Το ξέρει και το αποδέχεται με πλήρη φυσικότητα, ως εκ τούτου θέτει πάντα τον υποθετικό χρόνο όταν μιλάει για το μέλλον.

Οι ηγέτες του λευκού club εμπιστεύονται τον Γάλλο, το πώς διαχειρίζεται την ομάδα, την αντίληψή του για το ποδόσφαιρο κι αυτό το πνεύμα που έχει για ν’αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και να θέτει επί τάπητος όλα τα είδη των λύσεων.

Μερικές φωνές λένε ότι κάποιος σαν τον Ζιντάν δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται όπως έχουν αντιμετωπιστεί άλλοι προπονητές, αλλά αυτός που το αποδέχεται με περισσότερη φυσικότητα είναι ο ίδιος ο προπονητής. «Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα», δήλωσε ο Γάλλος στη συνέντευξη Τύπου.

Αυτό που συνέβη με τον Αντσελότι θα’πρεπε να σηματοδοτήσει τι θα συμβεί με τον Ζιντάν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής, αλλά σήμερα δεν υπάρχει καμία απόφαση για το μέλλον του Zizou. Δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε κίνηση. Κανένα απ’τα δύο μέρη δεν το θεωρεί απαραίτητο μ’έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και με μια απαράμιλλη σχέση μεταξύ προπονητή και προέδρου. Ο Florentino Pérez έχει τον Ζιντάν ως έναν απ’τους έμπιστούς του κι έτσι θα συνεχίσει να συμβαίνει.

Ο τεχνικός αποφασίζει σχετικά με διάφορες πτυχές της επόμενης σεζόν. Προετοιμασία και παίκτες που έχουν κλείσει ή είναι έτοιμοι να κλείσουν, έχουν περάσει από τον ok του. Η δουλειά του συλλόγου προσανατολίζεται προς την παραμονή του Ζιντάν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει και είναι ότι όλοι γνωρίζουν ότι η απώλεια του πρωταθλήματος ή ο αποκλεισμός εναντίον της Μπάγερν θα μπορούσε ν’αλλάξει τα πάντα. Και για τα δύο μέρη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.