News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Griezmann: «Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί θα’μπαινα στο χάος»

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο Γάλλος άφησε στον αέρα ένα πιθανό λευκό μέλλον



Το μέλλον του Antoine Griezmann θα’ναι πάντα στην επικαιρότητα και περισσότερο όταν πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Μετά την ισοπαλία στο Santiago Bernabeu, όντας πρωταγωνιστής, ήταν και πάλι στη μικτή ζώνη, όταν ρωτήθηκε για μια μελλοντική κίνηση στην Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο και ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω».

Ισοπαλία: «Καλύτερα ο βαθμός παρά η ήττα. Όταν ήταν πιο δύσκολο να σκοράρουμε, το καταφέραμε. Πιστεύουμε πάντα, ακόμα κι αν μας μένει ένα λεπτό, ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Στιγμή φυσικής κατάστασης: «Είμαστε πολύ καλά σωματικά, το είδαμε σήμερα που τελειώσαμε καλύτερα από ό, τι η Μαδρίτη».


Το ενδιαφέρον της Μαδρίτης: «Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι, διότι θα’μπαινα στα χάος. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά ένα άλμα απ’την Ατλέτικο στην Ρεάλ δεν ξέρω αν είναι πραγματοποιήσιμο. Πολύ λίγοι παίκτες το έχουν κάνει, έτσι πιστεύω ότι είναι νεκρό».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.