News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αμφίβολος ο Bale για τον επαναληπτικό κατά της Bayern

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν θα παίξει εναντίον της Σπόρτινγκ


Ο Gareth Bale είναι περισσότερο από αμφίβολος για το δεύτερο σκέλος εναντίον της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη Τρίτη. Ο πόνος στη γάμπα του δεξιού ποδιού του αυξήθηκε στην πτήση της επιστροφής κι ο Ουαλός το έχει περισσότερο από περίπλοκο να’ναι στο δεύτερο σκέλος στο Μπερναμπέου.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει κι ο Ζιντάν το’χει ξεκάθαρο ότι δεν θα ρισκάρει στο ελάχιστο με κανέναν όσο κι αν ο εμπλεκόμενος είναι ο Gareth Bale ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιπλέον, στην περίπτωση αυτή, ο πρώην της Τότεναμ δεν είναι παίκτης για ρίσκα σε καμία περίπτωση.

Ο Bale, σίγουρα, δεν θα παίξει εναντίον της Σπόρτινγκ και τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή η ακριβής έκταση ενός τραυματισμού που μπορεί να εμποδίσει τον Ουαλό απ’τα επόμενα παιχνίδια.


Ο επιθετικός δεν κατάφερε να εκκινήσει απ’τον τραυματισμό στον αστράγαλο και το πέρασμα απ’το χειρουργείο του κόστισε. Πρώτα ήταν η αποβολή ενάντια στην Λας Πάλμας και η οποία του κόστισε δύο παιχνίδια στις κερκίδες και παύση στην ανάκτησή του και τώρα αυτός ο τραυματισμός είναι ένα νέο βήμα προς τα πίσω.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.