News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ξέρουμε τι μπορούμε να επιτύχουμε δουλεύοντας και παλεύοντας»

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

«Θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας και την αγάπη μας στην οικογένεια του Raymond Kopa»

«Παίζουμε εναντίον της Eibar σ’ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα ενάντια στην Eibar. Ο λευκός προπονητής θέλησε να ξεκινήσει την εμφάνισή του υπενθυμίζοντας τη μορφή του Raymond Kopa: "Πριν αρχίσουμε, θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας και την αγάπη μας προς την οικογένεια του Raymond Kopa, ο οποίος υπήρξε ένας απ’τους δικούς μας. Λυπόμαστε πολύ γι’αυτό που συνέβη".

"Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα στο Ipurua, να κάνουμε 90 καλά λεπτά. Όπως σε κάθε παιχνίδι, γνωρίζουμε τη δυσκολία που συνεπάγεται να παίζουμε σ’αυτό το γήπεδο, το οποίο είναι δύσκολο. Εξαρτόμαστε απ’τον εαυτό μας. Δεν θα ψάξουμε ποτέ για δικαιολογίες. Ξέρουμε τι μπορούμε να επιτύχουμε δουλεύοντας σε κάθε προπόνηση και παλεύοντας σε κάθε παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή τ’αποτελέσματα δεν είναι τ’αναμενόμενα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε το 100%".

Αποδυτήρια

«Σήμερα, όπως πάντα, μιλήσαμε στ’αποδυτήρια. Είδαμε βίντεο και κάναμε μια λίγο μεγαλύτερη τεχνική συζήτηση, αλλά αυτό που συζητήσαμε μένει στ’αποδυτήρια. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα στο γήπεδο που μερικές φορές δεν βγαίνουν, αλλά το αναλύσαμε, το συζητήσαμε κι αυτό είναι όλο. Ξέρω ότι ανησυχείτε για τ’αποδυτήρια, είναι φυσιολογικό, αλλά είμαστε πεπεισμένοι γι’αυτό που θέλουμε να κάνουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Cristiano

"Έχει υποφέρει και γι’αυτό δεν έχει προπονηθεί σήμερα. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά το πιο σημαντικό είναι να’ναι καλά οι παίκτες, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Κριστιάνο".

"Έχω 24 παίκτες και το μήνυμα ήταν πάντα το ίδιο από τότε που προπονώ εδώ: είναι όλοι σημαντικοί. Δεν θ’αλλάξω. Πρέπει να παίρνω αποφάσεις και κάποιοι μένουν έξω κι άλλοι στον πάγκο. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να χάνουμε πολλούς βαθμούς, αλλά παίζοντας κάθε τρεις μέρες πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε rotation. Δεν θα διαγράψω κανέναν. Είμαι πάντα ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες μου, ότι κι αν συμβεί μέχρι το τέλος".

Αρνητικότητα

"Την παρατήρησα, όπως πάντα όταν δεν κάνεις το σωστό ματς ή έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα. Συμβαίνει σ’αυτό το κλαμπ και σε πολλά άλλα. Αναλύουμε και σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολύ αρνητικότητα, είναι κάτι που θα συμβαίνει πάντα και το ξέρουμε. Είμαι συνηθισμένος, έχω περάσει πολλά χρόνια εδώ. Για μένα, η λέξη «κρίση» δεν υπάρχει ούτε στην Ρεάλ Μαδρίτης ούτε στο ποδόσφαιρο, γιατί κάθε τρεις μέρες έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα πράγματα καλύτερα".

Αντίδραση μετά τα γκολ

"Τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι μας έχουν σκοράρει γκολ, όπως ενάντια στις Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας. Αλλά το θετικό για εμάς είναι ότι επιστρέφουμε πάντα στο ματς και καταλήξαμε να ισοφαρίσουμε ενάντια στην Λας Πάλμας ή να κερδίσουμε στην Βιγιαρεάλ. Υπάρχουν πράγματα να βελτιωθούν κι ελπίζω αύριο να φανεί αυτή η βελτίωση".

Μπενζεμά

«Είμαι ικανοποιημένος με όλους ότι κι αν συμβεί, είμαι μαζί τους μέχρι θανάτου μέχρι το τέλος».

Kopa

«Είναι ο Γάλλος παίκτης που μας έδειξε το πώς να ξεκινήσουμε το δρόμο στην Ισπανία. Δεν είναι καθόλου εύκολο να’ρθεις στην Ρεάλ Μαδρίτης και να παίξεις με τους καλύτερους. Σηματοδότησε μια εποχή και είμαστε συγκλονισμένοι απ’το θάνατό του. Ήταν ένας αγαπητός και σεβαστός παίκτης, έτσι έχουμε κρατήσει ενός λεπτού σιγή. Για μένα ήταν ένα παράδειγμα και νομίζω για όλους. Δεν μπόρεσα να τον δω όταν ήμουν μικρός, αλλά έχω δει εικόνες. Όταν ήρθε αισθάνθηκε πάντα την αγάπη του καθενός για όλα όσα έκανε στο club. Έχει τιμηθεί πάντα κι έχω να πω μόνο θετικά γι’αυτόν. Μου άρεσε να μιλάω μαζί του για το ποδόσφαιρο».

Τόρες


«Θέλουμε να του στείλουμε ένα μήνυμα ενθάρρυνσης. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι σοβαρό και είμαστε ευχαριστημένοι. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.