News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δύο συναντήσεις μεταξύ Zidane και παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης για να βγουν απ’την κρίση

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Παραδέχονται λάθη, αλλά πιστεύουν ότι μπορούν ν’αντιστρέψουν την κατάσταση


Ο Ζιντάν και οι παίκτες του έχουν συναντηθεί δύο φορές μετά το τέλος του αγώνα κατά της Λας Πάλμας. Η πρώτη έγινε με το που τελείωσε ο αγώνας κατά του canario συνόλου, με την ήττα και το αίμα ακόμα ζεστό. Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στ’άποδυτήρια του Valdebebas και πλέον μ΄όλο το ρόστερ, κάτι που δεν συνέβη στην πρώτη συνάντηση του Μπερναμπέου.

Αναλύθηκε η κατάσταση. Οι παίκτες έχουν αναλάβει λάθη κι ευθύνες, αλλά έχουν επίσης αναγνωρίσει ότι μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση, ότι τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο, αλλά ότι για να γίνει αυτή η αλλαγή στο πανόραμα είναι αναγκαία η ομάδα να κινηθεί ακριβώς ως τέτοια, ως ομάδα , κάτι που δεν έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια.

Οι παίκτες πιστεύουν ότι η απώλεια του πλεονεκτήματος που είχαν πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για να μην επαναλάβουν τα λάθη που έχουν έρθει, όπως σκέφτονται, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και λόγω του ότι σταμάτησαν να λειτουργούν ως ομάδα, τα κλειδιά των πρόσφατων επιτυχιών και που κατά καιρούς έχουν ξεχαστεί.

Σ’αυτή την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, οι άνδρες του Ζινεντίν Ζιντάν ζήτησαν απ’τον τεχνικό λιγότερα rotations. Οι παίκτες πιστεύουν ότι τόση αλλαγή κάνει δύσκολο ν’αποκτήσει η εντεκάδα τον απαραίτητο ρυθμό.

Οι δύο συνομιλίες έχουν επιδιώξει τη λύση των προβλημάτων, που δεν περιορίζεται σε κατηγορίες για καταστάσεις που έζησαν στα τελευταία παιχνίδια. Το ματς της Eibar θα χρησιμεύσει για να διαπιστωθεί εάν οι συναντήσεις και η κοινή θέση των στόχων έχουν χρησιμεύσει για κάτι. Η La Liga ήταν μια εμμονή κι όταν την έχουν δει κοντά έχουν κατεβάσει τα χέρια ανεξήγητα, όπως αναγνωρίζουν οι παίκτες.

Οι αρχηγοί με τον Sergio Ramos επικεφαλής έχουν ζητήσει ενότητα, κάτι που μετά από κάποιες δηλώσεις μετά τα πρόσφατα παιχνίδια έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση. Εάν δεν προχωρήσουν στην ίδια κατεύθυνση, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι λιγότερο Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι έχουν υπενθυμίσει.

Ο Ζιντάν έχει αναγνωρίσει επίσης λάθη, αλλά σκέφτεται επίσης κι ότι υπάρχει χρόνος για αντίδραση. Αναγνωρίζει ότι πρέπει ν’αλλάξουν ορισμένες στάσεις, αλλά ότι ο στόχος εξακολουθεί να’ναι εφικτός. Έχει μεταδώσει και πάλι ηρεμία, όντας πιστός στην αρχή του από τότε που ήρθε στον πάγκο.


Οι παρόντες στη συνάντηση πιστεύουν στην αλλαγή της εικόνας και στην επιστροφή στις αξίες που οδήγησαν την λευκή ομάδα να’ναι πρώτη στο πρωτάθλημα και φαβορί στο Champions League.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.