News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη συνάντηση μεταξύ Zidane και παικτών σε δύο μέρες

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι αρχηγοί πήραν το λόγο


Νέα συνάντηση στο Valdebebas. Οι παίκτες κι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησαν νέα συνάντηση πριν απ’την προπόνηση, σήμερα το πρωί. Ήταν 35 λεπτά και η επίσημη εκδοχή είναι ότι είδαν βίντεο με την Eibar, τον αυριανό αντίπαλο.

Η αλήθεια είναι ότι η προπόνηση άρχισε μετά τις 12:30 και με πρόσωπα κάπως πιο σοβαρά απ’το συνηθισμένο. Οι τελευταίοι τρεις που βγήκαν στο γήπεδο ήταν οι Marcelo, Ρονάλντο και Sergio Ramos, τρεις απ’τους αρχηγούς.

Με τη σημερινή, είναι πλέον τρεις οι συναντήσεις του Ζιντάν με τους παίκτες του. Η πρώτη έλαβε χώρα αμέσως μετά τον αγώνα κατά της Λας Πάλμας, στ’αποδυτήρια στο Santiago Bernabeu, αλλά δεν ήταν όλα τα μέλη του ρόστερ. Η δεύτερη συνέβη στο Valdebebas, λίγο πριν την χθεσινή προπόνηση και πλέον μ’όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.


Ο Ζιντάν και οι δικοί του ψάχνουν ν’ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να βρουν εκ νέου σταθερότητα και το σημείο φόρμας που είχε παρουσιάσει η λευκή ομάδα στους προηγούμενους μήνες. Αναζητούν λύσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.