News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Εδώ ο μόνος που δεν χρειάζεται να τρέχει είναι o Cristiano, που σκοράρει 60 γκολ»

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Sergio Ramos προς την υπόλοιπη ομάδα


Νέα συνάντηση στο Valdebebas. Παίκτες και προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησαν σήμερα νέα συνάντηση πριν απ’την προπόνηση. Ήταν 35 λεπτά και η επίσημη εκδοχή είναι είδαν βίντεο για την προετοιμασία του αγώνα κατά της Eibar, τον αυριανό αντίπαλο, αλλά η πραγματικότητα δείχνει σε μια νέα ανταλλαγή απόψεων και σ΄ένα κάλεσμα προσοχής απ’τον Ramos στους συμπαίκτες του.

Στην ενότητα των βίντεο είδαν φάσεις του αγώνα κατά της Λας Πάλμας, προκειμένου να διορθώσουν τα πολλά λάθη που συνέβησαν, ενώ ο διάλογος κράτησε 30 λεπτά.

Η αλήθεια είναι ότι η προπόνηση άρχισε μετά τις 12:30 και με κάπως πιο σοβαρά πρόσωπα απ’το συνηθισμένο. Οι τελευταίοι τρεις που βγήκαν στο γήπεδο ήταν οι Marcelo, Ρονάλντο και Sergio Ramos, τρεις απ’τους αρχηγούς.

Ο Ramos ήταν, για άλλη μια φορά κι ως ο αρχηγός, ο υπεύθυνος για να σηκώσει τη φωνή στην συνάντηση. Οι βετεράνοι ζήτησαν απ’το ρόστερ περισσότερη προσπάθεια, ενοποίηση των ενδιαφερόντων κι ανταπόκριση στις δεσμεύσεις του καθενός μέσα στην ομάδα. «Εδώ ο μόνος που δεν χρειάζεται να τρέχει είναι ο Cristiano, που σκοράρει 60 γκολ», δείχνοντας τον Ρονάλντο.

Στη συζήτηση συμμετείχε επίσης ο Luka Modric, συνηθισμένος σε τέτοιους είδους καταστάσεις. Λίγοι περισσότεροι μίλησαν κι εγκαταστάθηκαν ενώπιον των αξιώσεων του αρχηγού, ο οποίος επέμενε ξανά και ξανά στο τρέξιμο, στην πάλη και το να τιμήσουν τη φανέλα.

Δεν υπήρξαν κατηγορίες της ομάδας προς τον Ζιντάν, με τον οποίο η κατανόηση παραμένει πλήρης. Μόνο το θέμα των rotations ενώπιον του πόσα πολλά διακυβεύονται σε κάθε παιχνίδι.

Με τη σημερινή, είναι τώρα τρεις οι συνεδριάσεις μεταξύ του Ζιντάν και των παικτών του. Η πρώτη έλαβε χώρα αμέσως μετά τον αγώνα κατά της Λας Πάλμας, στ’αποδυτήρια στο Santiago Bernabeu, αλλά δεν ήταν όλα τα μέλη του ρόστερ. Η δεύτερη συνέβη στο Valdebebas, λίγο πριν την χθεσινή προπόνηση και πλέον μ’όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.


Ο Ζιντάν και οι δικοί του ψάχνουν ν’ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να βρουν εκ νέου σταθερότητα και το σημείο φόρμας που είχε παρουσιάσει η λευκή ομάδα στους προηγούμενους μήνες. Αναζητούν λύσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.