News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino σκέφτεται τον Monchi

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Για να δώσει μια ώθηση στην αθλητική διεύθυνση της Μαδρίτης απ’το καλοκαίρι


Ο Florentino Pérez σκέφτεται τον Monchi για την αθλητική διεύθυνση της Ρεάλ Μαδρίτης απ’τις 30 Ιουνίου και μετά κι εφόσον διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία η οποία θα λάβει χώρα στο τέλος της σεζόν και στην οποία σκέφτεται να παρουσιαστεί ο λευκός πρόεδρος προκειμένου να συνεχίσει ως επικεφαλής της madridista οντότητας μέχρι το 2021, πλέον με το νέο Bernabeu σε εξέλιξη. Όπως ανέφερε το Canal Sur Radio έχουν υπάρξει ήδη επαφές και η MARCA είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι το ενδιαφέρον υπάρχει.

Ο πρόεδρος της madridista οντότητας σκέφτεται τον Monchi έτσι ώστε να δώσει μια νέα ώθηση στην αθλητική διεύθυνση, με το θεωρούμενο, απ’όλον τον κόσμο, ως το νούμερο ένα σ’αυτόν τον τομέα. Δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται τον πρώην τερματοφύλακα της Σεβίλλης, αλλά είναι τώρα όταν όλες οι συνθήκες είναι υπέρ της άφιξής του στο λευκό σύλλογο.

Σε αντίθεση με ό, τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Monchi ζήτησε απ’την Σεβίλλη να τον απελευθερώσει απ’τη σύμβασή του και οι ηγέτες παρέπεμψαν στα 10.000.000 € της ρήτρας του, τώρα όλα έχουν αλλάξει και το διοικητικό συμβούλιο έχει δώσει το o.k. στην έξοδό του σε μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να απαιτήσουν την καταβολή των 10 εκατομμυρίων αλλά μια δέσμευση επιστροφής στην αθλητική διεύθυνση της Σεβίλλης όταν πιστεύει ότι έχει τελειώσει το ταξίδι του έξω απ’αυτό που υπήρξε και εξακολουθεί να’ναι το club του. Δεν θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα και οι ηγέτες δεν έχουν θέσει κάποιο κώλυμα στον πιθανό προορισμό του.

Η Ιταλία τον κυνηγά

Η Roma φαινόταν να’ναι ο επιλεγμένος προορισμός. Σε δύο περιπτώσεις έχει συναντηθεί με τους Αμερικανούς ηγέτες του ιταλικού συλλόγου, αλλά το πρότζεκτ της οικογένειας Bellotta δεν φαίνεται σαφές και η συμφωνία δεν έχει καταλήξει να κλείσει.

Η Inter είναι μια άλλη ομάδα που έχει ρωτήσει τον Monchi για την κατάσταση του. Είναι ένας άλλος σύλλογος σε πλήρη διαδικασία ανοικοδόμησης, με νέους ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν ακόμη καθορίσει την πορεία που θ’ακολουθήσουν.


Εάν υλοποιηθεί η προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Monchi θ’αποδεχθεί την πρόκληση της διοίκησης του τομέα της λευκής ομάδας. Τον σαγηνεύει η ιδέα παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τη δυσκολία που φέρει το έργο. Δεν τον φοβίζει. Υπάρχει επίσης μια οικογενειακή συνιστώσα που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά, αν είναι δυνατόν, στη Μαδρίτη, καθώς ο γιος του θα συνεχίσει τις σπουδές το επόμενο έτος στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Και είναι ότι ο Monchi έχει κοντά του αυτόν που μπορεί να’ναι ο διάδοχός του. Ποδοσφαιράνθρωπος στο μέγιστο, κάνει ένα master αθλητικής διαχείρισης, προκειμένου ν’ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.