News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti θέλει τον James

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Των Carlos Carpio και Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Η Μπάγερν θα υποβάλει προσφορά για τον Κολομβιανό αυτό το καλοκαίρι

Ο Ιταλός είναι ο προπονητής που αξιοποίησε καλύτερα την ποιότητα του Κολομβιανού, ο οποίος δεν βλέπει με άσχημο μάτι την αλλαγή αν δεν γυρίσει την κατάστασή του


Η Μπάγερν Μονάχου θα υποβάλει προσφορά για τον James το επόμενο καλοκαίρι. Ο Carlo Ancelotti, ο προπονητής που έχει πάρει την περισσότερη απόδοση απ’τον Κολομβιανό παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε απ’την γερμανική ομάδα να κάνει μια προσπάθεια να φέρει το madridista 10 στην Allianz Arena. Μια επιχείρηση η οποία, όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει η MARCA, έχει για την ώρα την έγκριση των ηγετών του τευτονικού συλλόγου και θα’ταν της αρεσκείας του ίδιου του James Rodríguez, χωρίς τη διάρκεια που επιθυμεί στο Santiago Bernabeu.

Παρά το γεγονός ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης διαβεβαιώνει εδώ και δύο μήνες ότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στη λευκή ομάδα την επόμενη σεζόν, η πραγματικότητα είναι ότι παραμένει πολύ αναστατωμένος με την αθλητική του κατάσταση. Χωρίς ποιοτικά λεπτά -δεν έπαιξε ούτε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ούτε στο Clásico, ούτε στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λινγκ ενάντια στη Νάπολι-, και περνώντας περισσότερο χρόνο στον πάγκο από ό, τι στο γήπεδο, η ιδέα του είναι, όπως θα έκανε τα Χριστούγεννα, να ψάξει επιλογές έξω απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Και η Μπάγερν του Αντσελότι, αν και δεν είναι η μόνη, είναι μια απ’τις πιο ελκυστικές προτάσεις αυτή τη στιγμή.

Ο Κάρλο, που τον ξέρει τέλεια παρά το ότι ήταν μαζί μόνο μια σεζόν (14-15), θέλει να ενισχυθεί μ’αυτόν λόγω της αμεσότητάς του και της ικανότητάς του στο σκοράρισμα. «Είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Το επίπεδό του με εξέπληξε πολύ. Έχει ένα απίστευτο ταλέντο», διαβεβαίωσε ο Ιταλός λίγες μέρες μετά την έξοδο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια συνέντευξή του στο CNN. Τον θεωρεί έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευαίσθητη στιγμή που ζει υπό τις εντολές του Ζιντάν για να μεταφέρει το ταλέντο του στη μεσαία γραμμή της Μπάγερν Μονάχου.

Αν κι ο James δεν θα λάβει καμία απόφαση μέχρι το καλοκαίρι, η κλήση του Αντσελότι είναι μία απ’αυτές που τον παρακινούν περισσότερο. Αν όχι αυτή που το κάνει περισσότερο. Και είναι ότι με τον Ιταλό προπονητή, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Έπαιξε 46 επίσημους αγώνες στους οποίους σκόραρε 17 γκολ κι έδωσε 18 ασίστ. Ούτε στη Μονακό, ούτε στην Πόρτο δεν είχε τέτοια νούμερα ο Κολομβιανός, ο οποίος ποτέ δεν έχει κρύψει ότι με τον Carletto είχε μια ιδιαίτερη αίσθηση. «Ευχαριστώ για όλα κύριε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έμαθα πολλά από εσένα», του είπε ο Κολομβιανός την ημέρα του αντίο του Ιταλού.

Εφικτή επιχείρηση

Όσον αφορά την επιχείρηση μεταξύ των συλλόγων, τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπάγερν γνωρίζουν ότι μια υποθετική διαπραγμάτευση για τον Κολομβιανό δεν θα σήμαινε μια σαπουνόπερα. Όπως και στις περιπτώσεις των Toni Kroos και Xabi Alonso, οι συνομιλίες θα’ναι γρήγορες.

Οι Γερμανοί, γνωρίζουν στη Μαδρίτη, δεν συνηθίζουν να κερδοσκοπούν στις διαπραγματεύσεις. Αν θέλουν να πουλήσουν έναν παίκτη, του ορίζουν μια τιμή και δεν κινούνται απ’αυτήν. Και κατά την αγορά, το ίδιο. Ρωτάνε κι αν τα νούμερα ταιριάζουν, κλείνουν την επιχείρηση γρήγορα. Στην περίπτωση του James, στη Μαδρίτη πιστεύουν ότι οι Γερμανοί θα’ταν πρόθυμοι να φθάσουν στα 80 εκατομμύρια που πλήρωσαν για τον Κολομβιανό στη Μονακό, τον Ιούλιο του 2014.

Αλλά η Μπάγερν δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον James. Η Μάντσεστερ του Μουρίνιο έχει επίσης στο στόχαστρο τον λευκό μέσο, καθώς επίσης κι άλλες ομάδες της Premier. Η Chelsea τον βολιδοσκόπησε ήδη τον περασμένο χειμώνα.

Στην Ιταλία ο Κολομβιανός αρέσει επίσης και η Juve είναι μια απ’τις πιο ενδιαφερόμενες ομάδες, αλλά το Calcio είναι η επιλογή που προσελκύει λιγότερο τον ακόμα παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ονειρεύεται ακόμα να γυρίσει την κατάστασή του στην ομάδα, αν και ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο. Το ότι η ματσάρα του στην Eibar, για παράδειγμα, δεν έχει καμία ανταμοιβή με λεπτά εναντίον της Νάπολι ήταν το τελευταίο χτύπημα για έναν παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Μαδρίτη όντας αδιαμφισβήτητος με τον Αντσελότι και τώρα είναι μόνο ένας ακόμα για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.