News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Λίστα αναμονής της Μαδρίτης

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Του José Luis Calderón

Ο Ζιντάν έχει ένα «πρόβλημα» για τις αλλαγές που σκέφτεται εναντίον της Μπέτις


Προβλέπονται αλλαγές ενάντια στη Μπέτις σε σχέση με την εντεκάδα της Τρίτης ενάντια στη Νάπολι κι ο Ζιντάν έχει ένα πρόβλημα. Ή καλύτερα, ένα ευλογημένο δίλημμα. Ο κατάλογος των υποψηφίων για να μπουν στα rotations είναι πολύ μεγάλος. Δεν θα υπάρξει χώρος για όλους, αλλά έχουν δείξει όλοι την αξία τους για να μπουν στην ομάδα. Isco, Morata, James, Lucas Vázquez και Asensio είναι στη λίστα αναμονής. Όλοι αυτοί περιμένουν να επιλεγούν απ'τον Γάλλο προπονητή.
 
Ο Ζιντάν ξέρει ότι έχει ένα ανεξόφλητο χρέος με όλους αυτούς, που όταν έχουν παίξει τα έχουν πάει πολύ καλά κι έχουν κερδίσει στο γήπεδο να'χουν περισσότερα λεπτά. Τώρα μένει να δούμε πόσοι έχουν βραβείο. Αυτή τη στιγμή, ο Μπέιλ αφήνει ένα σίγουρο κενό λόγω τιμωρίας. Από εκεί και πέρα, ο Μπενζεμά μπορεί να'ναι ένας άλλος υποψήφιος έχοντας ξεκινήσει σε Eibar και Νάπολι. Στη μεσαία γραμμή, Modric και Kroos θα μπορούσαν επίσης να'χουν ένα διάλειμμα, όπως και οι Casemiro και Κριστιάνο που είναι στο όριο.

Εν πάση περιπτώσει, όσο κι αν υπάρξουν rotations, στον Ζιντάν δεν θα βγουν οι λογαριασμοί για να χωρέσει τους πέντε παίκτες που χτυπούν δυνατά την πόρτα του βασικού. Isco, James, Morata, Asensio και Lucas δεν το κάνουν καθόλου εύκολο στον τεχνικό και, έχουν τροφοδοτήσει ακόμη και τη συζήτηση σχετικά με το BBC.

Η μνήμη της Eibar

Η πρόσφατη παράσταση της Μαδρίτης, στην Eibar χωρίς το BBC στην επίθεση αναγκάζει τον Ζιντάν να τους έχει πολύ παρόντες ενόψει της αναμέτρησης κατά της Μπέτις. Ενώ είναι αλήθεια ότι μετά τον αγώνα ενάντια στους verdiblancos η ομάδα θα ξεκουραστεί όλη την εβδομάδα και τα rotations δεν θα'ταν πολύ απαραίτητα.


Αλλά η ιδέα του Ζιντάν είναι να προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να διατηρεί συνδεδεμένους όλους αυτούς τους παίκτες και ξέρει ότι ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να τους δώσει λεπτά. Επίσης τον Nacho, που θα μπορούσε να μπει στο κέντρο της άμυνας ή στο αριστερό άκρο, και τον Kovacic, ως εναλλακτική στο κέντρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.