News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Διάδρομος απογείωσης;

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Των José Luis Calderón και Ander Barroso


Μόλις 65 ώρες μετά τον αγώνα κατά της Λας Πάλμας, η Μαδρίτη επιστρέφει στη Laliga να για ν’αναμετρηθεί με την Eibar. Επισκέπτεται το Ipurua έχοντας χάσει την περασμένη Τετάρτη την πρωτοπορία κι επίσης πολλή ενέργεια. Η υπερπροσπάθεια των ανδρών του Ζιντάν να διασώσουν ένα βαθμό με 10 παίκτες μπορεί να’χει το τίμημά της σήμερα. Πλέον χωρίς μαξιλαράκι, η Μαδρίτη ψάχνει να μην παραχωρήσει έδαφος ενάντια σε μια ενθουσιώδης Eibar, διατεθειμένη να σκαλίσει την πληγή.

Μετά απ’το να’ναι 40 παιχνίδια αήττητη, στη Μαδρίτη αντιστέκεται το να κάνει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων. Η τελευταία γκέλα ενάντια στην Λας Πάλμας το επιβεβαίωσε. Μια ισοπαλία με γεύση ήττας, όσο ηρωικό κι αν ήταν να ισοφαρίσει έναν αγώνα που έχανε με 1-3 με παίκτη λιγότερο. Αντίο στην πρωτοπορία κι αντίο στην καλή αίσθηση μιας ασταμάτητης ομάδας εβδομάδες πριν.

Αυτή η κρίση έχει ήδη στοιχίσει στη Μαδρίτη την πρώτη θέση στην βαθμολογία και τον αποκλεισμό απ’το Κύπελλο. Τώρα, ο Zizou και οι άνδρες του ψάχνουν να βγουν απ’την ύφεση για μην περιπλέξουν περισσότερο τη ζωή. Η πρόκληση δεν είναι εύκολη, επειδή πρέπει να επισκεφθούν μια απ’τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος η οποία, παρεμπιπτόντως, τους έχει δώσει ήδη μια τρομάρα στο Μπερναμπέου παίρνοντας ένα βαθμό.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, αν θέλει βγει με αέρα απ’την επίσκεψη στο Ipurua είναι, να κλείσει το τέρμα και ν’απελευθερωθεί απ’το βαρίδι που σημαίνει το να’χει δεχτεί επτά γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια. Το να νικά δεχόμενη τόσα γκολ είναι μια σχεδόν αδύνατη αποστολή, όπως αποδεικνύεται απ’το γεγονός ότι κέρδισε μόνο την Βιγιαρεάλ και στραβοπάτησε στ’άλλα δύο παιχνίδια.

Χωρίς το BBC

Για να περιπλεχτεί το λευκό πανόραμα, ο Ζιντάν δεν θα’χει και πάλι το BBC μόλις 14 μέρες μετά την ανάκτηση του Μπέιλ μετά απ’τον μακροχρόνιο τραυματισμό του. Η αποβολή του Ουαλού και η ξεκούραση του Κριστιάνο -μαζί με την τιμωρία του Morata- αφήνουν τον Μπενζεμά μόνο ενάντια στον κίνδυνο του Ipurua και τον Zizou με το καθήκον να του βρει νέους συνεργάτες. Lucas, Isco και James συναγωνίζονται για δύο θέσεις.

Ελλείψει της επιθετικής του τρίαινας, ο λευκός τεχνικός ανακτά την καλή του τρίαινα στη μεσαία γραμμή. Casemiro και Modric επιστρέφουν αφού ξεκουράστηκαν ενάντια στην Λας Πάλμας κι ενώνονται στον Kroos.

«EuroEibar»

Η επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται σε μια ευνοϊκή στιγμή για την Eibar, η οποία ετοιμάζει την αντίθεσή της στην Ευρώπη σήμερα. Μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσουν οι δυνάμεις της, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σήμερα το armero σύνολο είναι σε θέση να ανταγωνιστεί ενάντια στον οποιονδήποτε.

Η κατάρα του δεύτερου γύρου είναι πλέον ιστορία για την Eibar που έχει πάρει 13 απ’τους τελευταίους 18 πόντους. Η Barça είναι η μόνη ομάδα που έχει πάρει περισσότερους πόντους στο δεύτερο γύρο.

Η Eibar θα δοκιμάσει σήμερα το απόγευμα τις αμφιβολίες της Μαδρίτης σχετικά με τον αμυντικό τομέα. Η επιθετική της τρίαινα -Πέδρο Λεόν, Adrián κι Enrich- έχει βάλει το 59% των γκολ κι έχει συμμετάσχει άμεσα σε 15 απ’τα τελευταία 16 γκολ της ομάδας. Μεταξύ των τριών, έχουν μόνο έξι γκολ λιγότερα απ’το BBC.


Ο τεχνικός θα’ναι πιστός στις τρεις εντολές του: πίεση ψηλά, άμεσο παιχνίδι και να’ναι στο αντίπαλο μισό. Στο Μπερναμπέου επέλεξε μια τριάδα που λειτούργησε, αλλά σήμερα θα παίξει μ’ένα διπλό πίβοτ αποτελούμενο απ’τους Dani Garcia και Escalante. Ο Mendilibar έχει την ευαίσθητη απουσία του Lejeune.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.