News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί κι έτσι θα’ναι μέχρι το τέλος»

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

«Θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που έρχεται να δει την Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνουμε το μέγιστο»

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως η Las Palmas, που ξέρει να χειριστεί καλά τη μπάλα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα κατά της Λας Πάλμας (Τετάρτη 22.30). Ο λευκός προπονητής ανέλυσε το παιχνίδι που θα γίνει στο Μπερναμπέου: «Στην Λας Πάλμας κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και μας ισοφάρισαν στο τέλος. Τεχνικά ξέρει να χειριστεί τη μπάλα, ειδικά στη μεσαία γραμμή, αλλά και θα προσπαθήσουμε να μην παίξουν εύκολα στο δικό μας μισό. Είναι ένας αντίπαλος με πολύ ποιότητα».

«Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί και θα’ναι έτσι μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες και γνωρίζουμε τη σημασία κάθε αναμέτρησης. Είμαστε έτοιμοι γι’αυτό. Χρειάζεσαι πάντα περισσότερο χρόνο για την ανάκαμψη, αλλά είναι έτσι και πρέπει να το αποδεχτούμε. Θα παίξουμε αύριο και είμαστε έτοιμοι, εκτός απ’τους τραυματίες».

Τα γκολ που δέχονται στις αρχές των ημιχρόνων

"Υπάρχει λύση και προσπαθούμε να την βρούμε. Θέλουμε να συμβεί όσο το δυνατόν λιγότερο, αν κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο: μπορείς να το δουλέψεις αλλά δεν ξέρεις ποτέ αν θα βρεις μια οριστική λύση, διότι έχεις πάντα έναν αντίπαλο μπροστά. Υπάρχουν πράγματα που στο ποδόσφαιρο, όσο σκληρά κι αν δουλεύεις, δεν μπορείς να αποφύγεις, όπως το να σου βάλουν ένα γκολ απ’τα 35 μέτρα".

«Μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι, αλλά σε μια σεζόν υπάρχουν στιγμές που θα περάσεις άσχημα. Την πίεση την έχεις κάθε μέρα, αλλά ο αντίπαλος σε βάζει σε μπελάδες και μερικές φορές δεν είσαι στο 100%, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ό, τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε στο 100% και με συγκέντρωση στο 100%».

Αποφάσεις των διαιτητών

«Δεν ασχολούμαι με τις αποφάσεις τους και οι παίκτες μου σέβονται επίσης πολύ αυτό που κάνουν. Έχω καταπληκτικά αποδυτήρια σ’αυτό το θέμα, που σκέφτονται μόνο να δουλέψουν και να κάνουν τα πράγματα σωστά. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί σέβονται πολύ τους διαιτητές και τα πάντα γύρω. Πάω μέχρι θανάτου με τους παίκτες μου».

Morata και Isco στον πάγκο της Βιγιαρεάλ

"Είναι αστεία των παικτών και τέλος. Είδατε πώς μπήκαν στο γήπεδο; Πιστεύω ότι δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα περισσότερο γι’αυτό. Είμαστε 24 και πρέπει να επιλέξω. Αυτή είναι μια απ’τις δυσκολίες του προπονητή. Μπορείς να βάλεις έναν παίκτη τέσσερα συνεχόμενα ματς κι αν τον βγάλεις στο επόμενο θα’ναι ενοχλητικό για τον ίδιο. Για μένα είναι πολύ θετικό ότι θέλουν να παίζουν όλοι".

"Δεν θέλω να ικανοποιήσω του πάντες, γιατί είναι αδύνατο, θέλω να τους δείξω είναι όλοι σημαντικοί.. Μιλάω με τον παίκτη για να του πω πότε θα παίξει και πότε όχι. Έχουμε μια ομαδάρα και θα τους χρειαστούμε όλους. Είναι πάντα σημαντικό να μιλάς με τον παίκτη και να του λες τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα. Παρόλα αυτά, αυτός που δεν παίζει δεν θα’ναι ικανοποιημένος ποτέ".

Σεβασμός

"Μερικές φορές τους ενοχλώ, αλλά σέβομαι όλον τον κόσμο κι ο καθένας μπορεί να’χει άποψη. Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι οι παίκτες μου, οι οποίοι έχουν σεβασμό κι επαγγελματισμό. Ο καθένας μπορεί να’χει άποψη και δεν μπορεί να αποφευχθεί το να μιλάνε. Αυτό που κάνουμε εμείς, το κάνουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να διασκεδάσουμε τους ανθρώπους που έρχονται να δουν την Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνουμε το μέγιστο. Ήταν πάντα έτσι: ένα επαγγελματικό club με σεβασμό".

Αλλαγές στη Βαλένθια

"Ένας προπονητής μπορεί να κάνει λάθος, ακόμα και κάνοντας αυτό που έκανα. Δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα στη Βαλένθια με τη μπάλα, αλλά χωρίς τη μπάλα ναι. Μερικές φορές δεν μπορείς να το αποτρέψεις και πρέπει να σκεφτείς και να δουλέψεις στο επόμενο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να μου βάζουν δύο γκολ, επειδή προτιμώ να προηγούμαι. Στην Βιγιαρεάλ κάναμε την ανατροπή με τις αλλαγές που κάναμε και επειδή τα πήγαν πολύ καλά όλοι".

Keylor Navas

"Πρέπει να του δώσω όλη την εμπιστοσύνη μου. Οι κριτικές θα’ναι πάντα και η πίεση είναι αναπόφευκτη. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην δουλειά μας και να δώσουμε σ’όλους τους παίκτες όλη την εμπιστοσύνη από εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη σ’αυτούς".

Το αδιαπραγμάτευτο BBC

"Αύριο θα δείτε. Κουράστηκα να το ακούω, αύριο θα αποφασίσω".

Μπενζεμά

"Θα παίζει όταν το κρίνω. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις κι αύριο θα δούμε πώς θα παίξουμε. Για μένα είναι όλοι σημαντικοί και μέχρι το τέλος θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες".

Φιλοφρονήσεις στον Jesé


"Ελπίζω να τα πάει καλά, αλλά απ’την Πέμπτη και μετά, γιατί τον αγαπώ πολύ ως παίκτη κι ως άτομο. Έχει πολλή ποιότητα και πολλή δυναμική. Στην PSG δεν πήγε όπως ήθελε και δεν μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του. Του εύχομαι να καταφέρει να επιστρέψει σ’εκείνον τον ρυθμό κι εκείνο το παιχνίδι που είχε πριν".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.