News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σταυροδρόμι του Isco

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Του Jesús Sánchez


Ο Isco Alarcón δεν έχει ξεκάθαρο το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει καταφέρει να μετατραπεί σε απαραίτητο στην λευκή ομάδα κι ούτε κι ο σύλλογος τον βλέπει έτσι γιατί δεν φαίνεται αφοσιωμένος στο να κάνει αυτή την ανανέωση όπως σε άλλες περιπτώσεις. Πριν, είχε άλλες προτεραιότητες. Η συνέχιση του Malagueño είναι «stand-by». Κανείς δεν πατά το «play». Και είναι δύσκολο να μετρηθεί ποιος έχει λιγότερο ενδιαφέρον για τη συνέχιση αυτής της ταινίας. Φαίνεται δύσκολο να μάθουμε αν θα συνεχίσει να παίζει στο Μπερναμπέου.

Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι δεν έχει αδελφούς στις κερκίδες του λευκού γηπέδου. Αντιθέτως, απολάμβανε πάντα την δημοφιλή εύνοια ενώ το επικριτικό μάτι στόχευε άλλους. Είχε την αγάπη όλων των προπονητών του, αλλά παραδόξως κανείς δεν τον θεώρησε άθικτο. Ο Isco είχε το μειονέκτημα να μην παίζει στη θέση του, μεγάλη λεπτομέρεια για την αξιολόγηση των ασταθών επιδόσεών του. Αντιμετωπίζει ένα διαρθρωτικό πρόβλημα: θα'πρεπε να εμφανίζεται λίγο πίσω απ'τους δύο επιθετικούς, αλλά οι Cristiano, Μπενζεμά και Bale καθορίζουν την διάταξη και, ως εκ τούτου τις εμφανίσεις του. Μετά, χάνει στον ανταγωνισμό με τους Casemiro, Kroos και Modric, την αγαπημένη μεσαία γραμμή του Ζιντάν.

Κάποιος είπε κάποτε ότι το ταλέντο είναι πάντα κάτω από υποψία. Συνέβη πάντα και το Bernabeu ήταν πολύ ευαίσθητο σ'αυτό. Ίσως αυτό που σιχαίνονται οι προπονητές, και μεγάλα τμήματα των οπαδών, δεν είναι το ταλέντο. Ούτε είναι και είναι ηλίθιοι. Αυτό που δεν εγκρίνουν είναι το αναποτελεσματικό ταλέντο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια γκαλερί όπου κρέμονται απ’τους τοίχους διακοσμητικά, προσανατολισμένα κοντρόλ και σβούρες γύρω απ’τον εαυτό.


Είναι ωραίο να βλέπεις τον Isco να παίζει, φυσικά, αλλά είναι δύσκολο να πάρεις απόδοση απ’το ποδόσφαιρο του, ειδικά σε μια ομάδα όπως η Μαδρίτη, σχεδιασμένη για το κάθετο κι όχι για το μπαρόκ. Ο Ζιντάν του ζήτησε περισσότερα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του. Οι ομάδες χρειάζονται παραγωγικότητα, κάτι περισσότερο από ό, τι γενικά (και το ντέρμπι ήταν μια εξαίρεση) προσφέρει ο Isco. Σ’αυτό το σταυροδρόμι βρίσκεται ο Malagueño. Είναι δύσκολο να ξέρουμε ποιο δρόμο θα πάρει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.