News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρώτη ... με δύο παιχνίδια λιγότερα

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Του David G. Medina

Η Μαδρίτη διατηρεί την πρώτη θέση με 46 βαθμούς


Οι 46 βαθμοί που έχει σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης την τοποθετούν μόνη πρώτη στην Laliga. Μια συγκομιδή που έχει χτίσει με 14 νίκες και 4 ισοπαλίες (μόνο μία ήττα στο Pizjuán) χάρη στις οποίες η ομάδα του Ζιντάν ηγείται της κατάταξης ... παρά τις συνθήκες που βιώνει αυτή τη σεζόν. Και που την έχουν κάνει να’χει παίξει μόνο 19 παιχνίδια, δύο λιγότερα απ’τον κύριο διώκτη της, μια Barcelona που, με το χθεσινό, έχει ήδη ολοκληρώσει 21 παιχνίδια.

Δύο παιχνίδια λιγότερα που καθορίζουν, και με τι τρόπο, την εξέλιξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Το πρώτο, το αναβληθέν ενάντια στην Βαλένθια στο Mestalla, έχει ορισμένη ημερομηνία. Στις 22 Φεβρουαρίου θα’ναι η μέρα στην οποία θα γίνει μια αναμέτρηση που, απ’την αρχή της σεζόν, ήταν ήδη αποφασισμένο ότι θα’πρεπε ν’αλλάξει λόγω του Mundial Συλλόγων.

Αυτή που έπρεπε να πραγματοποιηθεί σήμερα εναντίον της Θέλτα, αναμένει μια ημερομηνία έτσι ώστε οι λευκοί, επιτέλους, να μπορέσουν να ισοφαρίσουν τον αριθμό των αγώνων με τους άμεσους αντιπάλους τους. Η Barcelona, παρ 'όλα αυτά, έχει 45 βαθμούς, έναν λιγότερο απ’την ομάδα του Chamartin μετά τη νίκη επί της Αθλέτικ στο Καμπ Νόου.

Η Σεβίλλη, η οποία ήρθε ισόπαλη στην έδρα της ενάντια στην Βιγιαρεάλ, απέχει τρεις βαθμούς από μια Μαδρίτη που πρέπει να διαχειριστεί μια περίεργη κατάσταση για λόγους πέρα ​​απ’τον έλεγχό της. Κι αυτό γιατί δεν είναι συχνό στην Laliga (είναι σε άλλα πρωταθλήματα όπως της Premier) ο πρώτος -ούτε κι άλλη ομάδα- να’ναι με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Διαχείριση της πίεσης

Τα ματς που αναβλήθηκαν προκαλούν ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Η Μαδρίτη, παρά το πλεονέκτημα της, δεν μπορεί να σκοντάψει, αν δεν θέλει να δει τη Barcelona να την προσπερνά στη βαθμολογία. Το σενάριο λέει τώρα ότι μια ισοπαλία ή ήττα της ομάδας του Zizou στην επίσκεψή της στην Οσασούνα το Σάββατο θα φέρει στην πρώτη θέση την ομάδα του Luis Enrique, αν κερδίσει στην επίσκεψή της στο Mendizorroza. Δύο αναβολές που, φαίνεται, να καθορίζουν το μέλλον του πρωταθλήματος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.