News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Celta-Real Madrid, σε μεγάλο κίνδυνο αναβολής

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Του Antonio Esteve

Το κάλυμμα του Balaídos έχει υποστεί ζημιά κι ο καιρός δεν επιτρέπει την επισκευή

"Να σκεφτούν τους οπαδούς, αυτοί πρέπει να προστατεύονται"


Το Celta de Vigo-Real Madrid που θα πρέπει να γίνει την Κυριακή στις 21.45 διατρέχει ένα μεγάλο κίνδυνο αναβολής λόγω των καταιγίδων που πλήττουν τη βόρεια Ισπανία.

Ο ίδιος ο δήμαρχος του Vigo, Abel Caballero, έχει δηλώσει ότι το ματς δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αδυναμίας να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Φαίνεται ότι λείπει μόνο η επισημοποίηση από πλευράς της LaLiga αν και η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί το σχέδιό της του ταξιδιού.

Η βίαιη καταιγίδα, που υποχρέωσε ήδη την αναβολή του ματς που θα έπαιζαν Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Μπέτις στο Riazor, έχει καταστρέψει μέρος της δομής της κερκίδας του Río του δημοτικού Σταδίου του Balaídos, έτσι ώστε δεν αποκλείεται ο αγώνας ανάμεσα στην Celta του Vigo και την Ρεάλ Μαδρίτης να πρέπει επίσης να αναβληθεί.

Έτσι είναι το κάλυμμα του Balaídos:


Η περιοχή των φιλοξενούμενων οπαδών

Ένα μέτρο της στιγμής, σύμφωνα με τις πηγές του gallego συλλόγου στο Efe, δεν έχει ληφθεί ακόμα, καθώς οι τεχνικοί της πόλης του Vigo αξιολογούσαν όλο το πρωί την κατάσταση του μεταλλικού καλύμματος του Río, περιοχή όπου βρίσκονται συνήθως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα ν’αναβληθεί ο αγώνας, ο προπονητής της Θέλτα, Eduardo "Toto" Berizzo, είπε ότι «η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του θεατή, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα καιρική κατάσταση κι ελπίζουμε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας».

"Να σκεφτούν τους οπαδούς, αυτοί πρέπει να προστατεύονται, οι ομάδες περιμένουμε να μας πουν πότε πρέπει να παίξουμε", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον τεχνικό, το ματς έχει «διαφορετικές οπτικές γωνίες». «Εμείς είμαστε σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική στιγμή κι αυτό χρειάζεται παιχνίδια. Αλλά σκεπτόμενος την πλειοψηφία θα ήθελα τον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης να τον απολαύσει ο κόσμος, κι αν ο κόσμος διατρέχει κάποιον κίνδυνο από εκεί και μετά θα ήθελα ένα άλλο σενάριο», εξήγησε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.