News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Celta"

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

«Είχαμε μια σπουδαία βδομάδα δουλειάς και είμαστε έτοιμοι»

"Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι· είμαστε πρώτοι και πρέπει να το δείχνουμε πάντα", πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid τον αυριανό αγώνα κατά της Θέλτα (21:45), στον οποίο οι λευκοί θα επιδιώξουν να εδραιώσουν το προβάδισμά τους στην κορυφή: «Περιμένω ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα που ξέρει να παίζει κι έχει καλούς παίκτες. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».

"Είναι ένα άλλο παιχνίδι διαφορετικό απ’το Κύπελλο και ίσως να παίξουμε εναντίον μιας Θέλτα με την ίδια ιδέα παιχνιδιού, αλλά με άλλους παίκτες. Ξέρουμε ότι θα’ναι δύσκολο, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να προσθέτουμε και να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι το πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι και πρέπει να το αποδεικνύουμε πάντα".

Ματς κλειδί

"Κάθε παιχνίδι που θα’χουμε, κάθε φορά που κερδίζουμε και προσθέτουμε βαθμούς θα θα’ναι σημαντική. Δεν θα’ναι η μόνη δύσκολη έδρα όπου πρέπει να παίξουμε. Αυτή η ομάδα θα μας το κάνει δύσκολο, αλλά το καλό είναι ότι είχαμε μια σπουδαία εβδομάδα, με δουλειά και σκεπτόμενοι να προετοιμάσουμε καλά αυτό το ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έρχεται πλέον το παιχνίδι".

Τραυματίες

«Η ιδέα είναι την επόμενη εβδομάδα να τους έχουμε σχεδόν όλους. Ίσως, εκτός απ’τον Gareth, επειδή μ’αυτόν πρέπει να πάμε λίγο πιο αργά. Με τον Luka Modric θα περιμένουμε την επόμενη βδομάδα κι ο Πέπε προπονείται ήδη με μας».

Τα rotations της Celta

«Αν πιστεύω ότι είναι ένα πλεονέκτημα θα κάνω λάθος. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος κι αυτοί επίσης. Το να παίξουν οι ίδιοι ή άλλοι παίκτες δεν έχει σημασία, διότι το ρόστερ της Θέλτα είναι καλό, όπως το δικό μας. Θα σκεφτώ ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Pepe

Pepe είναι εδώ, τώρα είναι καλύτερα. Ήταν τραυματίας εδώ κι αρκετό καιρό και είναι ικανοποιημένος κι έχει επανέλθει. Με τον Pepe πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Δεν σκέφτεται την κατάστασή του στον Ιούνιο, μόνο σε ό, τι κάνει τώρα στη Μαδρίτη. Με τον Pepe σκεφτόμαστε μόνο από τώρα μέχρι τον Ιούνιο, διότι είναι το πιο σημαντικό γι 'αυτόν, για μας και για τον σύλλογο".

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Με όλα όσα έχει κάνει στο σύλλογο θα πρέπει να σεβαστούμε όλα όσα θα συμβούν μ'αυτόν. Φυσικά και θέλω να μείνει ο Pepe μέχρι να το λέει αυτός. Ήταν και είναι ένας σημαντικός παίκτης στην ομάδα. Φυσικά και θέλω να μείνει».

Ο Lucas αντί του Μπέιλ

"Είμαι ικανοποιημένος για τον Lucas, τα’χει πάει καλά, αν κι έχει επίσης τραυματιστεί. Δεν μου αρέσει να βλέπω τραυματίες παίκτες. Αν μπορούμε να ανακτήσουμε τον Gareth σύντομα, θα’μαι ευτυχής. Ο Lucas τα πάει καλά και υπάρχουν άλλοι που μπορούν να τα πάνε καλά. Είμαστε ένα πλήρες γκρουπ που είναι στη διάθεση της ομάδας και καλά σωματικά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πάντες, είναι το σημαντικό".

Morata

«Είναι αφοσιωμένος σ’αυτό που κάνει. Φυσικά, αν με ρωτάς σου λέω ότι θέλει να παίζει περισσότερο, όπως όλοι. Θα’χει λεπτά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω πόσα, αλλά δεν σκέφτεται το μέλλον του ή το να φύγει από εδώ, επειδή είναι στο σπίτι του. Είμαι ο υπεύθυνος και πρέπει να παίρνω αποφάσεις, αλλά είναι εδώ κι αφοσιωμένος σ’αυτό το πρότζεκτ».

Το μέλλον του Isco

«Είμαι ικανοποιημένος και μπορεί να δώσει λίγο περισσότερο. Τα πάει καλά, είναι ένας καθοριστικός παίκτης. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον, αλλά γι’αυτό που κάνει τώρα. Είναι αφοσιωμένος στο πρότζεκτ και θέλω μόνο να μιλήσω γι’αυτή τη σεζόν, τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν».

Μπενζεμά και Κριστιάνο

"Μπορούμε να παίξουμε με τους δύο στην επίθεση, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη θέση του Κριστιάνο είναι στ’αριστερά. Η συνεργασία Karim και Cristiano γνωρίζουμε ότι μπορεί να δώσει περισσότερα και χρειαζόμαστε περισσότερα απ’αυτούς, αλλά την ίδια στιγμή πιστεύω ότι προπονούνται καλά και είναι ένα ζήτημα να τους βλέπεις να σκοράρουν σ’ένα παιχνίδι. Είναι αυτό που θέλει ένας προπονητής, να βλέπει τους επιθετικούς του να σκοράρουν. Δεν ανησυχώ αν σ’έναν αγώνα δεν υπάρχει αυτή η συνεργασία. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι για να δείξουμε ότι θα τα πάμε καλά".

Οι αποδοκιμασίες στον Cristiano


"Ο Κριστιάνο είναι μια χαρά. Η αγαπημένη του θέση είναι στ’αριστερά. Είναι η θέση που βλέπω γι 'αυτόν, αν και σε κάποια παιχνίδια μπορεί να παίξει σε άλλη θέση για να’ναι περισσότερο στο παιχνίδι και να ξεκουράζεται περισσότερο. Όλος ο κόσμος ελπίζει να συνεχίσει να σκοράρει 50 ή 60 γκολ κι εγώ τον βλέπω στ’αριστερά".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.