News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι λόγοι για τη μη ανανέωση του Pepe

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Το μέλλον του είναι άγνωστο κι εκπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχει μια αποστασιοποίηση


Ο Πέπε, ή ο George Washington, αν προτιμάτε, είναι ένας θεσμός στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα δέκα χρόνια που φορά τα madridista λευκά το πιστοποιούν. Είναι ένας απ'τους αρχηγούς και το μέλλον του ανησυχεί τους madridistas οπαδούς. Το μέλλον του είναι άγνωστο και υπάρχει μια αποστασιοποίηση, για πολλούς απρόσμενη.

Απ'την έναρξη των διαπραγματεύσεων, οι ηγέτες και οι τεχνικοί της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν σαφές ότι η συνέχιση του Pepe περνούσε από μια σεζόν ακόμα κι εξέτασαν ακόμα και μια προαιρετική δεύτερη σεζόν, λεπτομέρεια που δεν άρεσε στον Πορτογάλο. Κινήσεις που έλαβαν χώρα λίγο μετά την έναρξη της σεζόν, πρόταση που δεν άρεσε στον Πέπε, που άρχισε να ακούει προτάσεις.

Ο στόπερ αποφάσισε να κινηθεί και σε μια συνέντευξη, κι αργότερα στη μεικτή ζώνη, είπε ότι σκέφτονταν να περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την τελευταία στιγμή, κάτι που δεν κάθισε καλά μεταξύ των ηγετών επειδή είχαν ήδη κινηθεί υπό τη μορφή μιας πρότασης για ανανέωση ενός έτους. Και το έκαναν να φτάσει στον παίκτη.

Οι θέσεις αποστασιοποιήθηκαν κι ο αμυντικός έχει λάβει διάφορες προτάσεις, κάποιες ειδήσεις μιλούσαν ακόμα και για μια προσφορά του κινεζικού ποδοσφαίρου για δύο σεζόν και κάποια χρηματικά ποσά που η Ευρώπη δεν θα μπορούσε να φτάσει ποτέ, τουλάχιστον για έναν παίκτη 34 ετών. Η προσφορά απ'την Κίνα είχε βλέψεις να υλοποιηθεί ακόμα και στην πρόσφατη αγορά χειμώνα.

Ενώ περνάει ο καιρός, ο σύλλογος αναμένει κινήσεις του παίκτη σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κι ο Πέπε θυμάται τον Ουάσιγκτον. «Το να εμμένεις στην εκπλήρωση των καθηκόντων σου και να τηρείς σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση στην συκοφαντία». Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πλευρές είναι καταδικασμένες να συνεννοηθούν ή τουλάχιστον να καθίσουν και να μιλήσουν.

Καθώς συμβαίνει αυτό, ο στόπερ πρέπει ν'ανακτήσει την θέση και να επιστρέψει στη βαθμίδα που είχε μέσα στη εντεκάδα του Ζιντάν. Ο Πορτογάλος είναι τώρα o τέταρτος στόπερ του ρόστερ πίσω απ’τους Ramos, Varane και Nacho. Και είναι ότι ο Pepe μόλις που έχει παίξει αυτήν την σεζόν, όπως αποδεικνύουν τα μόνο 11 παιχνίδια που έχει συμμετάσχει.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.