News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η εξέλιξη του Cristiano: έξυπνο παιχνίδι και στην υπηρεσία της ομάδας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Δεν σκόραρε εναντίον της Νάπολι, αλλά έδειξε μια πιο αλληλέγγυα έκδοση


Ο Cristiano Ronaldo δεν σκόραρε, κάτι που λυπεί κατά κάποιον τρόπο τον Πορτογάλο. Όμως, η απουσία του ραντεβού με το γκολ δεν σημαίνει ότι δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι εναντίον της Νάπολι. Ο CR7 έδειξε μια άλλη, πολύ διαφορετική εκδοχή, αποστασιοποιημένη, αλλά που θα πρέπει να δώσει τη θέση της σ’έναν πιο αλληλέγγυο Ρονάλντο, πιο συντροφικό, κάτι που άρχισε να δείχνει ενάντια στην ιταλική ομάδα.

Ο Ρονάλντο δεν έχει πλέον τη δύναμη μηνών πριν. Εναντίον της Νάπολι είχε δύο ευκαιρίες να πάει στην ταχύτητα, αλλά αρνήθηκε να πάει απ’τον αυτοκινητόδρομο, για να παραστεί σε δευτερεύουσες οδούς, με περισσότερες στροφές, αλλά με περισσότερους συμπαίκτες κοντά του.

Ο Πορτογάλος συνεχίζει να’χει πολύ ποδόσφαιρο. Είναι άλλος, κάτι λογικό απ’την άλλη πλευρά. Στο γκολ του Kroos έδειξε αυτό που μπορεί να φτάσει να’ναι αυτό το Β πρόσωπο του Ρονάλντο. Έφτασε μέχρι τη γραμμή του άουτ με επιδεξιότητα παρά με δύναμη και σήκωσε το κεφάλι του για να τελειώσει τη φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή, στο γκολ ενός συμπαίκτη. Και το έκανε θαυμάσια. Και στο πρώτο μέρος αποφάσισε να δώσει ασίστ στον Μπενζεμά και λεπτά αργότερα στον Μαρσέλο.

Το πρόβλημα που έχει είναι ότι όταν δεν έρχεται αυτή η στιγμή που ποθεί τόσο, απελπίζεται και δείχνει ακόμη και στιγμές αγωνίας στο γήπεδο. Τιμωρείται όταν αποτυγχάνει, όταν οι συμπαίκτες του δεν κάνουν αυτό που σκέφτονταν ότι ήταν η καλύτερη λύση, κι όλο αυτό του αφαιρεί ενέργεια σ’αυτό το νέο ποδόσφαιρο που δείχνει ο Ρονάλντο σ’όλον τον κόσμο.

Ακόμα, μετά τον αγώνα φάνηκε ένας Ρονάλντο θυμωμένος, σοβαρός, όταν πήγαινε στ’αποδυτήρια. Και κάνει λάθος αν το κάνει γιατί δεν έχει σκοράρει. Συνολικά. Ο αγώνας του εναντίον της Νάπολι πρέπει να χρησιμεύσει για να φορέσει επί μακρόν τη νέα έκδοση του CR7, αυτή ενός παίκτη της ομάδας με το ρόλο του αστέρα.
 
Έτσι έπαιξε κόντρα στη Νάπολι
Ενάντια στη Νάπολι τα φώτα ήταν για άλλους, αλλά αυτή η μεταμόρφωση που έχει ήδη ξεκινήσει ο νυν Balón de Oro, αρχίζει να αποδίδει τους καρπούς της. Και είναι ότι αυτό του να σκοράρει 50 γκολ μέσα σε μία σεζόν είναι κάτι υπερφυσικό, ο τύπος του παίκτη που υπήρξε για πολλά χρόνια και που τώρα έχει δώσει τη θέση του σ’έναν παίκτη πολύ πάνω απ’το μέσο όρο, δηλαδή, ένα παίκτη καθοριστικό.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.