News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ανακτά τον James για τον σκοπό

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Έφυγε στο 75ο λεπτό εν μέσω μεγάλης επευφημίας του Μπερναμπέου


Ο James επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Απ’την αρχή, τοποθετήθηκε στη δεξιά πτέρυγα, για να παίξει με το ανάποδο πόδι. Ενσωματώθηκε στην επίθεση, αν και μερικές φορές έκανε τον πλέιμεικερ μεταξύ Kroos (αριστερά) και Modric (δεξιά). Στον Κολομβιανό, ο οποίος δεν ήταν βασικός απ’τις 4 Ιανουαρίου, παρατηρήθηκε κάποια έλλειψη ρυθμού και «αίσθησης» με τη μπάλα, κάτι που προκαλεί έκπληξη για έναν τέτοιον τεχνικό παίκτη. Ακόμα κι έτσι, χρησιμοποίησε το αριστερό του για κάνει κανά δυο σέντρες με πολύ ακρίβεια και δηλητήριο που ενόχλησαν την άμυνα της Νάπολι.

Σε διάφορα στάδια του πρώτου ημιχρόνου, ο James άλλαξε μπάντα με τον Cristiano. Ο παίκτης απ’την Cúcuta τοποθετήθηκε στ’αριστερά κι εκεί είχε τα καλύτερα λεπτά του, με μεγαλύτερη συμμετοχή και επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μακριά απ’το να δημιουργήσει κίνδυνο για λογαριασμό της Μαδρίτης, καθήκον που έπεσε σχεδόν πάντα σ’έναν Μπενζεμά ο οποίος έκανε ένα μεγαλειώδες πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η συμβολή του στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μεγάλωσε. Βελτίωσε την επαφή του με τη μπάλα κι απ’το αριστερό του βγήκαν μερικές απ’τις καλύτερες μπάλες της νύχτας. Άλλαξε εκ νέου μπάντα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επίσης πολύ δραστήριος. Η τριπλή απειλή της madridista επίθεσης, με τα τρία μέλη της πολύ εμπνευσμένα, υπέσκαψε την αμυντική αντίσταση μιας Νάπολι στην οποία αρέσει περισσότερο να’χει τη μπάλα, παρά να τρέχει πίσω της.

Ο James δεν τελείωσε το παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη αλλαγή του Ζιντάν. Αντικαταστάθηκε απ’τον Lucas Vázquez στο 75ο λεπτό. Έφυγε, αυτή τη φορά, εν μέσω μιας μεγάλης επευφημίας του Μπερναμπέου, που αναγνώρισε την προσπάθεια και το ταλέντο του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.