News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είχαμε μια μεγάλη απόδοση και δεν τα παρατήσαμε"

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

«Σήμερα μπορώ μόνο να τους συγχαρώ επειδή είχαμε μια μεγάλη απόδοση»

«Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στις δύο διοργανώσεις που μας απομένουν», πρόσθεσε ο προπονητής των Λευκών.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήγε στην αίθουσα τύπου του Balaídos να μιλήσει σχετικά με το παιχνίδι εναντίον της Θέλτα, όπου ο Λευκός προπονητής επαίνεσε τους παίκτες του: «Είχαμε πολύ καλά 35 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, και μετά προηγήθηκαν και δεν τα παρατήσαμε και είχαμε μια μεγάλη απόδοση μέχρι το τέλος. Σήμερα μπορώ μόνο να τους συγχαρώ όλους, διότι είχαμε μια μεγάλη απόδοση. Όταν αποδίδεις άσχημα και δεν το αξίζεις μπορείς να αποδώσεις ευθύνες αλλά σήμερα δεν υπάρχει κανείς να κατηγορήσεις. Είχαμε μια πειθαρχημένη απόδοση, γεμάτη χαρακτήρα και ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό θέλαμε».

«Παίξαμε πολύ καλά κι αυτό είναι όλο. Αποκλειστήκαμε και είμαι απογοητευμένος με δεδομένο το πώς απέδωσαν όλοι κι αφού έπαιξαν έτσι και γιατί φτάσαμε κοντά στο τέλος του παιχνιδιού και ήταν ακόμα εφικτό, αλλά δεν ήταν γραφτό και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στις προκλήσεις στις υπόλοιπες διοργανώσεις».

Μπενζεμά και Morata

"Οι δύο τους είναι μια χαρά. Επικεντρώνομαι απλά στην ομάδα κι αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε τώρα. Κανείς δεν θέλει να χάνει μια πρόκριση. Θα συνεχίσουμε κι εάν παίξουμε όπως σήμερα, με χαρακτήρα και πνεύμα, θα’μαστε εκεί θα παλέψουμε μέχρι το τέλος στις δύο εναπομείναντες διοργανώσεις".

"Δεν πιστεύω ότι ήμασταν ανοργάνωτοι. Είναι αλήθεια ότι δεν σκοράραμε σε καθαρό παιχνίδι. Και τα δύο γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις. Τακτικά παίξαμε έξυπνα και βάλαμε πίεση στους αντιπάλους μας. Η αίσθησή μου είναι ότι ξέραμε τι κάναμε. Είχαμε τη σωστή προσέγγιση σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος".

Η ανύψωση του ηθικού

"Το μόνο πράγμα που μας έμεινε να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε και να στρέψουμε την προσοχή μας σε ό, τι βρίσκεται μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε μ’αυτήν την προσέγγιση και είμαστε ακόμα μάσα στις άλλες δύο διοργανώσεις. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο μ’αυτό. Στο πρώτο ματς σπαταλήσαμε την ευκαιρία και σ’αυτό δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Είμαι ικανοποιημένος μότι κάναμε".

Έλλειψη ευστοχίας


"Δεν ανησυχώ γι 'αυτό ούτε στο ελάχιστο. Είχαμε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε, αλλά αυτό θα το αλλάξουμε. Αν συνεχίζουμε να δουλεύουμε, θα επιτύχουμε μεγάλα πράγματα ".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.