News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το εύκολο είναι να σκοτώσεις τον Danilo

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Μια άποψη του Delfin Melero


Μην είτε τόσο γενναίοι για να σκοτώσετε τον Danilo. Μην πάτε τόσο εύκολα. Οι βροντές του αποκλεισμού να μην πέσουν μόνο στο κεφάλι του. Δεν έκανε το χειρότερο παιχνίδι του, ούτε στο ελάχιστο. Αλλά είναι γκαντέμης και τον κυνηγά η κακή τύχη. Το ποδόσφαιρο και η ζωή έτσι είναι.

Ο Ζιντάν του έδωσε όλη τη δεξιά πλευρά. Και δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί για τίποτα. Πραγματικά. Μην πείτε ότι δεν προσπάθησε. Πάλεψε τόσο που του έκαναν πέντε φάουλ. Άλλοι στην θέση του κρύβονται. Ρίσκαρε μ’ένα ακόμα χαστούκι, το οποίο έφαγε.

Είναι αλήθεια ότι ο Danilo, μερικές φορές, έπαιξε το ρολό του. Η Μαδρίτη ήταν μια δυστυχία κι εκεί ήταν ο μπακ που έπαιξε σχεδόν τα πάντα στο Vigo. Δυναμική έχει. Κι έδειξε ότι στο αντίπαλο μισό κάνει ζημιά. Καλύτερα εκεί παρά στο δικό του ή στο Μπερναμπέου, αλλά αυτό είναι ήδη μια άλλη ιστορία και θα μιλήσουμε γι’αυτήν μια άλλη ημέρα.

Φυσικά ο Danilo έβαλε το πρώτο γκολ της Θέλτα, αλλά τι να κάνει το αγόρι. Έρχονταν απ’το να’χει βάλει ένα ακόμα στο Pizjuán, αλλά στο Balaídos ήταν καθαρή ατυχία. Ακολούθησε τη φάση και το ριμπάουντ του Casilla χτύπησε στο πόδι του. Γκολ. Δεν ήταν ένα λάθος. Ναι, ήταν αυτό του Nacho που δεν έβαλε καλά το πόδι για να κόψει κι άλλα πολλά νωρίτερα. Δεν είχε ευθύνη σ’αυτό. Ούτε κι ότι ο Μπενζεμά συνεχίζει στο φεγγάρι, ούτε κι ότι ο Casemiro δεν είναι στόπερ, ούτε κι ότι ο Ζιντάν αργεί μια ζωή να κάνει τις αλλαγές.

Αυτό που δεν επίσης δίκαιο, είναι ότι μερικοί του ζητούσαν να μετατραπεί στο Balaídos σε Marcelo και Modric. Και στους δύο ταυτόχρονα. Θα’ναι επίσης δικό του λάθος ότι οι άλλοι τραυματίστηκαν.


Το όνομα του Danilo θα εμφανιστεί σήμερα στις συζητήσεις των μπαρ και των πανεπιστημίων, αλλά το ότι η Μαδρίτη δεν μπορεί πλέον να κερδίσει τα πάντα δεν είναι δικό του λάθος. Φυσικά τώρα δεν έχει αποδείξει σχεδόν τίποτα, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Είναι ένας παίκτης χωρίς αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Αλλά παλεύει. Να μην ξεχωρίσετε μόνο αυτόν. Το να ρίχνετε σ’αυτόν είναι ο εύκολος στόχος. Δεν χάνει αυτός τη μπάλα και κάθεται κοιτώντας αυτόν που την έχει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.