News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Δικαστήριο αποφασίζει σήμερα την αίτηση έφεσης της αποφάσεως του καταστατικού

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αν επιτύχει η μήνυση, η Μαδρίτη θα έπρεπε να επιστρέψει στο προηγούμενο καταστατικό και να συγκαλέσει εκλογές. Το φάσμα των υποψηφίων θα άνοιγε.


Το Δικαστήριο του ένατου τμήματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου συσκέπτεται σήμερα μετά την προσφυγή που παρουσιάστηκε στη δίκη του καταστατικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Το εν λόγω Δικαστήριο αποτελείται απ’τους δικαστές Juan Luis Gordillo, Juan Ángel Moreno, José María Pereda, María José Romero y César Tejedor. Απ’την απόφασή του εξαρτάται το θεσμικό μέλλον της οντότητας, καθώς θ’αποφασίσει για την μήνυση που κατέθεσε μια ομάδα μελών της Μαδρίτης που κατανόησε ότι οι τελευταίες αλλαγές στο καταστατικό που προωθήθηκαν απ’τον Florentino θα περιόριζαν το δικαίωμα του μέλους να εκλέγει και να εκλέγεται πρόεδρος. Με το νυν, ο Don Santiago Bernabeu δεν θα μπορούσε να’ναι πρόεδρος της οντότητας. Συζητείται και αποφασίζεται σήμερα απ’το Δικαστήριο, αλλά θα χρειαστεί λίγες μέρες για να γραφτεί η ετυμηγορία.


Η Δικαστής Almudena Maricalva Arranz αποφάνθηκε ενάντια στους ενάγοντες σε πρώτο βαθμό. Το έκανε μετά την ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 2015, στην οποία η εισαγγελέας, Dona Carmen Marticorena, ζήτησε στα συμπεράσματά της να απορριφθεί η αγωγή, το οποίο θεωρήθηκε "παράξενο" απ’τους ενάγοντες, καθώς η εισαγγελία συνηθίζει να τοποθετείται, σε τέτοιες περιπτώσεις, σε υπεράσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων που αξιώνονται. Αν πετύχει η μήνυση, η Μαδρίτη θα πρέπει να επιστρέψει στο προηγούμενο καταστατικό και να συγκαλέσει νέες εκλογές, και το εύρος των υποψηφίων θα ανοίξει και πάλι σε υποθετικές προεδρικές εκλογές.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.