News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Carvajal, ο επόμενος που θα ανανεώσει

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Η συμφωνία είναι κοντά για να επεκτείνει το δεσμό του, που λήγει το 2020


Η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Dani Carvajal βρίσκονται στο τελικό μέρος των διαπραγματεύσεων έτσι ώστε ο madridista μπακ ν’ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της ζωής του. Το λευκό «δύο» τελειώνει την τρέχουσα σύνδεση του το 2020, απ’την τελευταία, η οποία υπογράφηκε τον Ιούλιο του 2015. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, επιδιώκεται μια νέα θωράκιση στον διεθνή, που περνά επιπλέον μια απ’τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Σήμερα, συγκεκριμένα, σβήνει 25 κεριά.

Ως εκ τούτου, ο Carva θα’ναι ο επόμενος στο να περάσει απ’την αίθουσα συνεδριάσεων του Μπερναμπέου για να βάλει την υπογραφή του στο χαρτί, στο πλαίσιο της ευρείας πολιτικής των ανανεώσεων που διεξαγάγει ένα madridista club που διέρχεται μια απ’τις εποχές με τη μεγαλύτερη σταθερότητα όσον αφορά το ρόστερ.

Ο μπακ, απ’τον οποίο δεν έχουν λείψει ποτέ μνηστήρες, όπως για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι του Guardiola, δεν εξετάζει άλλο πράγμα απ’την παραμονή, βλέποντας τη σημασία του στην ομάδα, εδραιωμένος πλέον χωρίς καμία αμφιβολία ως βασικός. Πέρυσι δεν άρχισε ως τέτοιος μετά την υπογραφή του Danilo και μια σειρά τραυματισμών που τον εμπόδισαν να πιάσει ταχύτητα πλεύσης, αν και κατέληξε ως βασικός στα μεγάλα παιχνίδια της σεζόν: βασικός απ’την ανατροπή εναντίον της Βόλφσμπουργκ (δεν ήταν στο πρώτο σκέλος του 2-0) μέχρι το San Siro, όπου τραυματίστηκε.

Σαν ένα αεροπλάνο

Ο Carvajal έχει αφήσει πίσω το ακανόνιστο περασμένο έτος, όταν έφτασε να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά στο οποίο ένας τραυματισμός στον τελικό τον άφησε έξω απ’το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για το οποίο είχε παλέψει τόσο. Μέχρι στιγμής φέτος, είναι αδιαμφισβήτητος τόσο στη Μαδρίτη και όσο στην εθνική.

Υπό τις εντολές του Ζιντάν έχει ξεκινήσει σε 22 παιχνίδια, ενώ του έχει γίνει rotation σε τέσσερα κι έχει χάσει ένα λόγω τιμωρίας. Κι έχει ξεπεράσει ήδη το φράγμα των δύο χιλιάδων λεπτών (2019'), όταν καθόλη την περασμένη σεζόν έπαιξε 2317', στατιστικό που θα ξεπεράσει σε τέσσερις αγώνες.


Την στιγμή που στην εθνική, ο Juanfran, με τον οποίο πάλεψε για μια θέση κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου, δεν έχει κληθεί απ’τον Lopetegui, το οποίο έχει κάνει ελεύθερο τον δρόμο στον παίκτη απ’την Leganes για να’ναι ο ιδιοκτήτης της δεξιάς πλευράς της La Roja, στην οποία έχει παίξει τέσσερα απ’τα έξι παιχνίδια της εποχής Julen. Οι δύο απουσίες του καλύφθηκαν πρώτα απ’τον Sergi Roberto και, μετά, από μια άμυνα των τριών.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.