News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θιγμένοι και με πληγωμένο εγωισμό

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο Sergio Ramos και οι συμπαίκτες του περνάνε στην επίθεση


Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Vigo πληγωμένη, αλλά όχι βυθισμένη. Επιπλέον, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είναι θιγμένοι στην υπερηφάνεια στο έπακρο. Ξέρουν ότι η επιχείρηση δεν θα’ναι απλή λόγω των απουσιών της ανάγκης να σκοράρουν δύο γκολ χωρίς να δεχτούν κανένα, αλλά θέλουν να αποδείξουν ότι αυτό των 40 αήττητων αγώνων δεν ήταν τυχαίο.

Όπως ανέφερε η MARCA, οι αποδοκιμασίες του Bernabeu που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάλαγα τους έχουν πονέσει και πολύ. Δεν το εξηγούν, αλλά θέλουν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Έτσι είπε ο Ζιντάν στους δικούς του μετά το τέλος του αγώνα και το ίδιο έκανε και δημόσια. Θέλουν αγάπη κι αυτό περνά απ’το να δείξουν ότι η ομάδα είναι ζωντανή και με κάθε δυνατή φιλοδοξία παρά τις απουσίες που έχει.

Οι παίκτες του Ζιντάν πάνε στο Vigo θιγμένοι, πρόθυμοι να αποδείξουν πολλά πράγματα και πρόθυμοι να ρισκάρουν απ’το πρώτο λεπτό χωρίς να σκέφτονται τις πιθανές συνέπειες, υπό τη μορφή των τραυματισμών, τη μάστιγα που κυνηγά την Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ξεκίνησε το 2017. Το αναρρωτήριο είναι πλήρες, αλλά μακριά απ’το να χρησιμεύει αυτό ως δικαιολογία, οι παίκτες, με τον Ramos επικεφαλής και να ασκεί καθήκοντα ηγέτη της αγέλης, πιστεύουν ότι το ν’αποκλείσουν την Θέλτα θα’ναι η καλύτερη δυνατή θεραπεία σ’αυτό της αυτοπεποίθησης και στον φόβο και σεβασμό που φαίνονταν να’χαν οι αντίπαλοι προς την ομάδα που δεν ήξερε να χάνει.

Τα λευκά αποδυτήρια αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στο Κύπελλο στον οδικό τους χάρτη. Το ν’αποκλείσουν την Θέλτα έχει γίνει ένα ζήτημα υπερηφάνειας. Αναζητούν να εξιλεωθούν πριν απ’όλα κι όλους επειδή δεν καταλήγουν να καταλάβουν την αμφισβήτηση σε μια ομάδα που είναι πρώτη και προέρχεται απ’την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κι απ’τα βραβεία και τους επαίνους απ’όλο τον κόσμο στις αρχές του 2017.


Ούτε ο Ζιντάν ούτε κανένας από εκείνους που θα βγουν στο Balaídos, -ο Ρονάλντο θέλει να’ναι παρά τις ενοχλήσεις εξαιτίας ενός χτυπήματος εναντίον της Μάλαγα-, δεν θα κατεβάσουν τα χέρια πρόωρα. Ακόμη κι αν το προσπαθούν δεν μπορούν να παραβλέψουν όλα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες κι αυτό χρησιμεύει ως κίνητρο για να προετοιμάσουν ένα παιχνίδι και μια διοργάνωση που έχει γίνει προτεραιότητα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.