News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συνεχίζει η αδρεναλίνη

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Οι λευκοί καυχιούνται για ρόστερ που σκόραρε στη Σεβίλλη χωρίς τον Keylor, χωρίς τον Ramos και χωρίς το BBC


Ο Mateu Lahoz σφύριξε το τέλος του παιχνιδιού κι ο Luka Modric έσκυψε κι έπιασε τις γάμπες, Marcelo και Carvajal αγκαλιάστηκαν πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο και στον Casemiro ήταν δύσκολο να μιλήσει στη μικτή ζώνη. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσαν τον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης εξαντλημένοι απ’την προσπάθεια, έχοντας πρωταγωνιστήσει σ’ένα παιχνίδι στο οποίο επέδειξαν μια ασυνήθιστη σωματική δύναμη στην πρώτη αναμέτρηση του Ιανουαρίου.

"Μας εξέπληξε λίγο αυτό το επίπεδο", παραδέχθηκε ο Sampaoli μετά τον αγώνα, μιλώντας για την πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης σ’όλον τον αγώνα. Επειδή ήταν ο προπονητής της Σεβίλλης, αυτός ο οποίος είχε πει ότι πρόθεσή του ήταν να βάλει τη Μαδρίτη στο μισό της... και συνέβη το αντίστροφο. Ήταν το 92ο λεπτό και οι λευκοί συνέχιζαν να πνίγουν τον αντίπαλό τους. Το Bernabeu καλωσόρισε την προσπάθεια κι αποχαιρέτησε την ομάδα με μια εγκάρδια και ευγνωμονούσα επευφημία.

Πίσω απ’τα χιλιόμετρα που έκαναν χθες οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κρύβεται ένα σχέδιο με ακρίβεια χιλιοστού, που καταρτίστηκε απ’τον Ζινεντίν Ζιντάν, που ήξερε τι έκανε όταν τον Ιούνιο, η πρώτη μεταγραφή που ζήτησε δεν ήταν ένας επιτελικός μέσος, αλλά ένας προπονητής φυσικής κατάστασης: ο Antonio Pintus. Με τον Ιταλό να κάνει την ομάδα να ιδρώνει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μαδρίτη έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός.

Η Μαδρίτη πάει για όλα

Οι λευκοί, οι οποίοι ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στις 18 Δεκεμβρίου, ήταν η πρώτη ομάδα που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τα Χριστούγεννα. Μηδενική χαλάρωση με τον Ζιντάν επικεφαλής, που χθες πήγε στο σπίτι υπερήφανος βλέποντας τη σωματική δύναμη που έδειξε η ομάδα του ενώ, σα να μην έφτανε αυτό, ξεκουράζονταν οι Ramos, Κριστιάνο και Μπενζεμά. Το σχέδιο βγήκε τέλεια στον Zizou, που θέλει το τρεμπλ, αν και δεν το λέει ανοιχτά. Αλλά είναι το σχέδιο που υπάρχει πίσω απ’αυτή τη φιλοσοφία του να παίζουν κάθε παιχνίδι σα να’ταν τελικός.


"Πρέπει να παίξουμε κάθε παιχνίδι στο μέγιστο, όχι μόνο αυτά του Ιανουαρίου. Είναι αυτό που απαιτεί από εμάς η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε ο Casemiro, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η χθεσινή αναμέτρηση ενάντια στη Σεβίλλη ήταν «μία απ’τις καλύτερες της σεζόν». Στην ίδια λογική μίλησε ο Butragueño: «Είμαστε δυνατοί, είναι αυτό που απαιτείται από εμάς».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.