News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προσοχή με τη Málaga

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Στο περσινό πρωτάθλημα ήταν η δεύτερη ομάδα που έκοψε περισσότερους βαθμούς απ’τους λευκούς (4), περισσότερους απ’όσους η Barça


Προσοχή με τη Μάλαγα. Το blanquiazul σύνολο επισκέπτεται το Bernabeu σε μια ευαίσθητη στιγμή της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα’ταν η πρώτη φορά που τρομάζει τους λευκούς. Μάλιστα, στο περσινό πρωτάθλημα ήταν ο δεύτερος αντίπαλος που έκοψε περισσότερους βαθμούς απ’τους Madridistas χάρη σε δύο ισοπαλίες που πήρε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις: 0-0 στο Μπερναμπέου και 1-1 στο La Rosaleda. Τέσσερις βαθμοί, περισσότεροι απ’όσους η Barcelona (3), η Σεβίλλη (3) ή η Βιγιαρεάλ (3). Μόνο η Ατλέτικο έκοψε περισσότερους απ’την Ρεάλ Μαδρίτης: 5.


Ούτε ο Μπενίτεθ, πρώτα, ούτε ο Ζιντάν στη συνέχεια, δεν ήταν σε θέση να κερδίσουν τη Μάλαγα την περασμένη σεζόν. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Ανδαλουσιανοί έκοβαν βαθμούς απ’τους λευκούς, καθώς στις τελευταία επτά σεζόν οι λευκοί έχουν πετάξει 11 βαθμούς ενάντια στον σημερινό τους αντίπαλο. Προσοχή με τη Μάλαγα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.