News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η θεραπεία του χειμώνα

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Των Jesús Sánchez και Marcos Gª Pajaron

Η Μαδρίτη αναζητά τον «τίτλο χειμώνα» με μια νίκη βάλσαμο μετά από δύο ήττες

Ήταν μόνο τρεις φορές σε 10 χρόνια

2015 το τελευταίο έτος κατά το οποίο η Μαδρίτη ήταν πρωταθλήτρια χειμώνα


Η Θέλτα την περασμένη Τετάρτη κήρυξε κατάσταση άγχους στο Santiago Bernabeu, όπου σήμερα (17:15) ο πρώτος ψάχνει να βγει απ’τη λακκούβα των δύο συνεχόμενων ηττών για να φτάσει ως πρώτος στο τέλος του πρώτου γύρου. Το να’ναι πρωταθλήτρια χειμώνα είναι η θεραπεία για την μίνι κρίση. Μετά από 40 παιχνίδια αήττητη, η ομάδα του Ζιντάν έχασε στη Σεβίλλη κι ενάντια στο celeste σύνολο στο Κύπελλο. Η λύση περνά απ’το να επιστρέψει στο δρόμο των καλών αποτελεσμάτων. Η Μάλαγα, που έφερε ισοπαλία στο Camp Nou τη φετινή σεζόν, και την περσινή στο λευκό φέουδο, εμφανίζεται με απουσίες, αλλά χωρίς να’χει τίποτα για να κατηγορήσει τον εαυτό της σε περίπτωση ήττας.

Οι δύο ήττες έχουν ταράξει τα νερά, τη θάλασσα της ηρεμίας, όπου έπλεε η ομάδα του Ζιντάν όλους αυτούς τους μήνες. Ξαφνικά, η Μαδρίτη περπατά σε ανάγκη μιας νίκης για να ξεπεράσει το ψυχικό πλήγμα της ήττας στη Σεβίλλη. Τα αποτελέσματα φάνηκαν ενάντια στην Θέλτα. Η αποστολή είναι ν’αφήσει τον καναπέ και να κρατήσει την πρώτη θέση, η οποία θα της εγγυάται το να’ναι πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου, ακόμη κι ελλείψει ενός παιχνιδιού.

Το να’ναι πρωταθλήτρια χειμώνα δεν είναι συνηθισμένο για τη Μαδρίτη την τελευταία δεκαετία. Το κατάφερε μόνο τρεις φορές απ’την σεζόν 2006/07. Σε δύο απ’αυτές ήταν πρωταθλήτρια. Την τελευταία φορά, με τον Αντσελότι, τερμάτισε στην πρώτη θέση, αλλά η Barca πήρε τον τίτλο. Ήταν η σεζόν συντριβή της ομάδας τον Ιανουάριο. Είναι ακριβώς αυτό που θέλει να αποφύγει ο Ζιντάν.

Ο Zizou δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Έχει σημασία το βραχυπρόθεσμο, η νίκη με οποιοδήποτε τίμημα. Υπερασπίστηκε τον Cristiano, ο οποίος φαίνεται να’χει ανάγκη μιας δικαίωσης. Θα διατηρήσει το στοίχημα για τον Danilo, αν και το Bernabeu είναι ένα ηφαίστειο για τον Βραζιλιάνο, και τη μεσαία γραμμή φετίχ του, με τους Casemiro, Modric και Kroos, αν κι ο Γερμανός μέσος είναι στο όριο καρτών. Ο Morata θα’χει λεπτά, αλλά φαίνεται δύσκολο να βγει απ’την εντεκάδα ο Μπενζεμά.

Η Μάλαγα, εν τω μεταξύ, φτάνει βυθισμένη στη χειρότερη κρίση των αποτελεσμάτων αυτής της σεζόν. Είναι πλέον τώρα επτά οι αναμετρήσεις που μετρά χωρίς νίκη, μεταξύ Laliga και Κύπελλο. Υπό αυτήν την εικόνα προστίθεται το γεγονός ότι η αλλαγή στον πάγκο είναι ακόμη νωπή, μ’έναν Marcelo Romero που ψάχνει να πλάσει την ομάδα σε ένα στυλ με βάση την αμυντική δύναμη.


Παρά τον αρνητικό ρυθμό, η μόνη ενθαρρυντική πτυχή για το blanquiazul σύνολο είναι ότι συνεχίζει να έχει απόσταση απ’τις θέσεις του υποβιβασμού. Παρά το γεγονός ότι το περιθώριο είναι εννέα βαθμοί, οι συναγερμοί χτύπησαν ήδη. Και είναι ότι, στην καλή απόδοση που είχε η ομάδα της Ανδαλουσίας φέτος στο σπίτι, έρχεται σε αντίθεση το γεγονός ότι δείχνει την χειρότερη πλευρά της μακριά απ’τη ​​Μάλαγα, καθώς δεν κερδίζει εκτός έδρας απ’το Μάρτιο. Γαντζώνεται στην ώθηση του νέου προπονητή της και στον Kameni, που έχει στο ιστορικό του μεγάλες επιδόσεις σε στάδια πολυτελείας. Το Camp Nou τον υπέφερε ήδη μόλις πριν από τρεις μήνες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.