News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Παρουσιάστηκε απ’την Heerenveen ο Odegaard: «Είναι η καλύτερη απόφαση για την εξέλιξή μου»

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Παρουσιάστηκε στο γήπεδο Abe Lenstra


Ο Martin Odegaard έχει παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της ολλανδικής Χέρενφεν, στην οποία φθάνει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση ρόλου στην πρώτη ομάδα. «Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για την εξέλιξή μου», είπε στην αίθουσα Τύπου του Abe Lenstra. Ο Odegaard, γεννήθηκε στο Drammen πριν από 18 χρόνια κι εντάχθηκε Ρεάλ Μαδρίτης στις 22 Ιανουαρίου του 2015 απ’τη νορβηγική Stromsgodset με την υποστήριξη του να’ναι ένας απ’τους πιο ελπιδοφόρους νέους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αντ 'αυτού, μόλις που είχε ευκαιρίες με την πρώτη madridista ομάδα κι έπρεπε να παίξει τακτικά κατά τη διάρκεια της εποχής του στο Λευκό Οίκο στη θυγατρική, στην Segunda B. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη λευκή ομάδα στις 23 Μαΐου του 2015 εναντίον της Χετάφε, σε ηλικία 16 ετών και 156 ημερών, κι έγινε ο νεότερος παίκτης που το κάνει στην ιστορία του συλλόγου. Με το 41 στην πλάτη, ο Σκανδιναβός αριστεροπόδαρος αντικατέστησε το είδωλό του, τον Πορτογάλο Κριστιάνο Ρονάλντο, στη νίκη με 7-3 εναντίον της Χετάφε.


Αυτή τη σεζόν, εκτός απ’το έργο του στην Castilla, ήταν βασικός στο δεύτερο σκέλος της νοκ-άουτ φάσης των 32 του Copa del Rey ενάντια στην Cultural Leonesa, και στην εκδήλωση της παρουσίασης του ολλανδικού συνόλου παραδέχθηκε ότι επέλεξε την έξοδο -δανεικός μέχρι το 2018- για να συνεχίσει την ανάπτυξή του βλέποντας ότι ήταν δύσκολο να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή έχει «τους καλύτερους» παίκτες με τους οποίους έχει μοιραστεί πολλές μέρες προπόνησης. «Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μια ευκαιρία για μένα να δείξω ό,τι ξέρω», είπε ο Odegaard, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ένα "φυσιολογικό" παιδί παρά τη φήμη με την οποία έχει έρθει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.