News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lucas Vázquez επιστρέφει στην ομάδα του Zidane

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο canterano υπέστη ένα μυϊκό τραυματισμό στον τελικό του Παγκόσμιο Κυπέλλου Συλλόγων

Ο Isco, αποκλεισμένος απ’τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, κι ο James, προπονήθηκαν στο γυμναστήριο


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε στο Valdebebas για να προετοιμάσει την μεθαυριανή αναμέτρηση του κυπέλλου εναντίον της Σεβίλλης στο Sánchez Pizjuán. Η κύρια είδηση ήταν η επιστροφή του Lucas Vázquez στην ομάδα, ο οποίος τραυματίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αν και η απουσία δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων στις 27 Δεκεμβρίου. Απ’τη μεριά του, ο Kovacic, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στο τουρνουά της Ιαπωνίας, συνέχισε να προπονείται ξεχωριστά στο γήπεδο.

Tejero και Enzo ήταν οι canteranos που εντάχθηκαν στην προπόνηση του Ζιντάν, ο οποίος οργάνωσε διάφορες ασκήσεις με τη μπάλα σε μεγάλη ένταση κι έγιναν διάφορα παιχνίδια σε μειωμένους χώρους.

Αυτοί που δεν βγήκαν στο γήπεδο ήταν ο James κι ο Isco, ο οποίοι δούλεψαν στο γυμναστήριο. Ο malagueño, όπως ανέφερε το MARCA.com, είναι έξω απ’τον αγώνα κατά της Σεβίλλης και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Liga, επίσης, εναντίον της Σεβίλλης, αλλά ο Κολομβιανός θα’ναι, εκ των προτέρων, στις εντολές του τεχνικού.


Μπέιλ και Pepe συνεχίζουν χωρίς να προπονούνται στο γήπεδο και εξακολουθούν να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.