News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mateu Lahoz ανάβει τον sevillismo

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Του Alonso Castilla

Έδωσε ένα πέναλτι που δεν ήταν

Ο Mateu Lahoz έδωσε ένα πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν ήταν. Μια απόφαση που έκαψε τα δίκτυα με τον sevillismo επί ποδός πόλεμου με τον διαιτητή


Δεν υπήρξε υπερβολική διαμαρτυρία για την απόφαση απ’τους παίκτες της Σεβίλλης στο γήπεδο, αλλά υπήρξε ομόφωνη απ’τον sevillismo στα κοινωνικά δίκτυα. Ένα πέναλτι που υπέδειξε ο Mateu Lahoz πυροδότησε την κοινωνική μάζα του hispalense συλλόγου. Κι, από πάνω, σε μια σημαντική στιγμή στο παιχνίδι, όταν ήταν κοντά το ημίχρονο. Ο James Rodríguez δεν αστόχησε ενάντια στον Sergio Rico κάνοντας το 3-0. Μια ευρεία νίκη με κάποια χροιά διαμάχης, αλλά δίκαιη για όσα φάνηκαν απ’την αρχή μέχρι το τέλος, όπως αναγνώρισε ανοιχτά ο Sampaoli.

Η αμφιλεγόμενη φάση γεννήθηκε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Marco Asensio έκανε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχή του αντιπάλου σε αναζήτηση ενός συμπαίκτη του. Εκεί εμφανίστηκε ο James, που δεν μπόρεσε να χτυπήσει τη μπάλα, αλλά την βρήκε ο Mariano. Ωθήθηκε απ’την αδράνεια της κούρσας του μπακ της Σεβίλλης και μεταξύ των δύο εκτινάχτηκε ο Modric. Ο διαιτητής είδε την πτώση του Κροάτη μέσου, κατανόησε ότι είχε σπρωχτεί απ’τον sevillista κι έδειξε το σημείο του πέναλτι χωρίς δισταγμό.

Νωρίτερα, στην φάση που οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, απ’τον Varane, οι παίκτες της Σεβίλλης διαμαρτυρήθηκαν στον Mateu Lahoz κατανοώντας ότι ο Morata είχε κάνει φάουλ στον Rami. Ο διαιτητής έδειξε κόρνερ και ήταν τότε, όταν η ευρεία νίκη άρχισε να παίρνει μορφή. Οι παίκτες του Sampaoli, φυσικά, δεν ήταν στο ύψος τους κατά την άμυνα της φάσης, επειδή ο Γάλλος αμυντικός έκανε τη νικηφόρα κεφαλιά ανενόχλητος.

Ο Jorge Sampaoli δεν ψάχνει δικαιολογίες, λιγότερο για κρύψουν τα λάθη της ομάδας του, κάτω από μια διαιτητική ενέργεια. Αυτή η φορά δεν ήταν διαφορετική. «Πάντα μπορεί ν’αναλυθεί μια ενέργεια ενός διαιτητή, αλλά δεν το κάνω γιατί μερικές φορές σε αδικούν κι άλλες σε ευνοούν», είπε ο Αργεντινός, αναγνωρίζοντας ότι πάνω απ 'όλα "τη διαφορά την έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης με το παιχνίδι της".


Ο προπονητής της Σεβίλλης προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης μας έκανε να ζήσουμε καταστάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που δεν είχαμε ζήσει μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν». «Δεν με εξέπληξε ο αντίπαλος, με εξέπληξε ότι δεν ξέραμε να ξεπεράσουμε την υψηλή πίεση που μας άσκησαν», είπε με ειλικρίνεια, καθιστώντας σαφές ότι «δεν χάσαμε, επειδή μας έλειψε ένας σκόρερ». «Μας κέρδισαν σε ένταση και ξεπεραστήκαμε. Πρέπει να ξαναβρούμε το παιχνίδι του περασμένου έτους και γρήγορα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.