News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Florentino με τον Sergio Ramos

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Μίλησε μαζί του για να του εκφράσει την υποστήριξή του και να τεθεί στη διάθεση του αρχηγού


Όλοι με τον Ramos. Στην Ρεάλ Μαδρίτης συσπειρώνονται γύρω απ’τον αρχηγό τους. Ξεκινώντας με την ορατή κεφαλή του συλλόγου, τον πρόεδρο Florentino Pérez, ο οποίος χθες ήρθε σε επαφή με τον αρχηγό του, για να του εκφράσει την αγάπη του και την πλήρη υποστήριξη του σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον παίκτη. Ο ηγέτης προχώρησε ακόμη περισσότερο κι έθεσε το σύλλογο στη διάθεση ενός παίκτη που είναι πλέον, δικαιωματικά, μέσα στην πρόσφατη ιστορία της οντότητας.

Η υποστήριξη του Florentino δεν ήταν η μόνη που έχει λάβει ο παίκτης απ’το Camas τις τελευταίες ώρες, μετά τις ύβρεις που δέχτηκε ως πρώην της Σεβίλλης στο Pizjuán. Αμέσως μετά τον αγώνα Κυπέλλου στη μικτή ζώνη του sevillista σταδίου, όλοι οι παίκτες που μίλησαν στους δημοσιογράφους εξέφρασαν την υποστήριξη και την κατανόησή τους για τον αρχηγό τους. Έτσι δήλωσαν παίκτες όπως ο Kiko Casilla, ο Marco Asensio ή ο Nacho Fernández, που ήταν πρωταγωνιστές του αγώνα Κυπέλλου εναντίον της ομάδας του Sampaoli.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ήταν ο Emilio Butragueño, Διευθυντής Θεσμικών Σχέσεων του λευκού club, αυτός που εξέφρασε τη θέση του συλλόγου σχετικά με την υπόθεση του Ramos. «Δεν είναι σωστό να υπάρχουν προσβολές σ’ένα γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα που πρέπει να ενώνει κι αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να μεταδοθεί. Αυτό που συνέβη χθες δεν είναι σωστό και λιγότερο μ’αυτόν που θεωρούμε έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και είναι ο αρχηγός της εθνικής και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ramos είναι ένα παράδειγμα ως αθλητής. Αγαπά πολύ την Σεβίλλη και το να σε προσβάλουν στο σπίτι σου είναι πολύ επώδυνο. Είμαστε περήφανοι να’χουμε έναν αθλητή σαν κι αυτόν, η συμπεριφορά του ήταν πάντα υποδειγματική».

Χωρίς φόβο


Έτσι έχουν τα πράγματα, η Μαδρίτη θα επισκεφθεί μεθαύριο το Pizjuán σ’ένα πολύ θερμό περιβάλλον. Κάτι που μέσα στ’αποδυτήρια και στον σύλλογο δεν ανησυχεί περισσότερο από όσο χρειάζεται. Απ’τη madridista οντότητα υποστηρίζουν ότι η ομάδα είναι περισσότερο από συνηθισμένη να παίζει σε θερμά γήπεδα. Υπό αυτή την έννοια, αναμένεται αυτό της Σεβίλλης να’ναι ένα έντονο παιχνίδι, αλλά τίποτα περισσότερο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.