News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Casemiro περνά στην επίθεση

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Γκολ εναντίον της Γρανάδα και κερδισμένο πέναλτι εναντίον της Σεβίλλης στο Κύπελλο


Ο Casemiro δεν σταματά ν’αυξάνει την επιρροή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται λίγο πιο σημαντικός για τον Ζιντάν, ο οποίος πριν από καιρό παραχώρησε στον Βραζιλιάνο το κλειδί της ισορροπίας του λευκού συνόλου. Ωστόσο, το 14 των λευκών είναι σήμερα πολύ περισσότερο από ένας ανασταλτικός μέσος. Διανέμει τη μπάλα με σύνεση, κι ακόμη, στα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός κι έχει αποδειχτεί καθοριστικός στην αντίπαλη περιοχή.

Είναι το τελευταίο που έχει προσθέσει στο ρεπερτόριο του ο Casemiro, μια θεαματική ικανότητα να εντάσσεται στην επίθεση αιφνιδιάζοντας και δημιουργώντας κίνδυνο. Μια δουλειά που, εκ των προτέρων, προορίζεται για τους Kroos και Modric, αλλά που ο Βραζιλιάνος τολμά να δοκιμάσει κατά καιρούς. Δύο απ’τις προωθήσεις του στην επίθεση κατέληξαν σε γκολ εναντίον της Γρανάδα και σε κερδισμένο πέναλτι εναντίον της Σεβίλλης την περασμένη Πέμπτη στο Copa del Rey.


Ένα εντυπωσιακό βήμα προς τα εμπρός που αφήνει δύο συμπεράσματα. Το πρώτο, ότι ο Casemiro έχει ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το Σεπτέμβριο. Το δεύτερο, ότι η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη κι ότι η εξέλιξή του μοιάζει ατελείωτη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.