News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια τιτάνια αποστολή για τη Μαδρίτη

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Οι απουσίες περιπλέκουν περαιτέρω την προσπάθεια ανατροπής εναντίον της Θέλτα


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλητής χειμώνα. Δεν αμφισβητούνται οι αριθμοί, αλλά οι αισθήσεις. Η επόμενη πρόκλησή της είναι η ανατροπή του 1-2, στο Vigo, που πήρε η Θέλτα στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Copa. Μια δουλειά που οι λευκοί θ’αντιμετωπίσουν χωρίς δύο απ’τους πιο σημαντικούς παίκτες τους. Marcelo και Modric τραυματίστηκαν κατά της Μάλαγα και θα’ναι περίπου για ένα μήνα και δέκα μέρες, αντίστοιχα, εκτός.

Η μάστιγα των τραυματισμών

Με τους Marcelo και Modric ως νέους ενοίκους του αναρρωτηρίου, η Μαδρίτη θα μεταβεί στο Vigo, χωρίς τη μισή βασική ομάδα. Στη Μαδρίτη θα μείνουν επίσης οι Carvajal (άλλη μια απουσία ενός μήνα), Μπέιλ (ο οποίος θέλει ακόμη περισσότερο για να επιστρέψει) και Πέπε, ο οποίος υπέστη μια υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό του. Ο Ζιντάν ελπίζει να μπορέσει να’χει έναν James ο οποίος έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια λόγω ενός μυστηριώδους τραυματισμού, αν και φαίνεται πρόθυμος να βοηθήσει στο Βίγκο. Σε κάθε περίπτωση, το μέγεθος και το βάρος των απουσιών καθορίζει τον σχηματισμό μιας εντεκάδας που πρέπει να βγει στο Balaídos για να κερδίσει, τουλάχιστον κατ 'αρχήν, με διαφορά δύο γκολ. Το 1-2 του πρώτου παιχνιδιού απειλεί να οδηγήσει στην απώλεια του πρώτου τίτλου της σεζόν για τους λευκούς, λίγες μόλις μέρες αφότου ο Ζιντάν μίλησε για τον στόχο του τρεμπλ στην αίθουσα Τύπου του Valdebebas.

Μπλοκαρισμένοι αστέρες

Ενάντια στη Μάλαγα, αν και η ομάδα πέτυχε τη νίκη, τα συναισθήματα δεν ήταν καλά. Συγκεκριμένα, απ’τη Μαδρίτη έλειψε ο παίκτης βιτρίνα της, Κριστιάνο Ρονάλντο, αρνητικός μπροστά στο γκολ. Είχε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε, επιβαρύνοντας μια ομάδα συνηθισμένη να απολαμβάνει το παχυλό εισόδημα που παρέχουν τα γκολ του. Επιπλέον, ο Ρονάλντο έπαιξε επίσης ενάντια στη Μάλαγα με σωματικά προβλήματα. Πριν απ’το παιχνίδι υπέστη ένα κόψιμο στο χέρι του που τον ανάγκασε να φορέσει ένα ογκώδη επίδεσμο και, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι που επηρέασε την απόδοσή του. Ο Πορτογάλος θα εξεταστεί σήμερα απ’τους γιατρούς του club, το οποίο θέτει σε αμφισβήτηση την παρουσία του στο Βίγκο.

Ο συμπαίκτης του, Karim Benzema, συνεχίζει να’χει σκαμπανεβάσματα. Η αστάθεια είναι το μεγάλο αλλά στην απόδοση του Γάλλου αυτή τη σεζόν. Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται την καλύτερη εκδοχή του Μπενζεμά και την επιστροφή στο κανονικό σκοράρισμα του Cristiano για να ξεπεράσει αυτή την περίοδο της αναταραχής στην οποία Bale θα συνεχίσει ακόμα αρκετές εβδομάδες χωρίς να παίζει.

Αμφιβολίες στις αλλαγές

Με τους Carvajal και Μαρσέλο, και οι δύο βασικοί, τραυματίες, θα’πρεπε να’ταν η στιγμή των αναπληρωματικών τους, Ντανίλο και Coentrao, δύο παίκτες άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ως προς την ανταπόκριση και των δύο. Ο Danilo φαίνεται να ξεπερνιέται απ’το βάρος της φανέλας, που τον εμποδίζει να δείξει τον παίκτη που έχει μέσα του. Παρά το γεγονός ότι ο Ζιντάν έκανε την Παρασκευή μια παθιασμένη υπεράσπιση στον Βραζιλιάνο, αυτές τις στιγμές φαίνεται μακριά απ’αυτό που αναμένεται απ’τον αναπληρωματικό του Carvajal. Επιπλέον, υποφέρει από προβλήματα στο γόνατο.

Όσο για τον Coentrao, είναι ένα απόλυτο αίνιγμα. Στη θεωρία, δεν υφίσταται κανένα σωματικό πρόβλημα, αν και μπαίνει και βγαίνει απ’το αναρρωτήριο συχνά παρά τα μόλις 150 λεπτά που έχει παίξει φέτος. Ο ZZ έχει την πρόκληση ν’ανακτήσει τους δύο παίκτες για το madridista σκοπό. Αν και, για την ώρα, η πρώτη επιλογή του είναι ο Nacho, που εναντίον της Μάλαγα ενήργησε τόσο ως δεξιός μπακ όσο κι ως αριστερός. Σε κάθε περίπτωση, ο Nacho είναι πολυθεσίτης, αλλά όχι πανταχού παρών. Ενάντια στην Θέλτα μπορεί να καταλάβει μόνο μια θέση, γι 'αυτό θα πρέπει να αναζητηθεί κάτοχος για την άλλη.

Απειλές τιμωρίας


Επιπλέον, σ’αυτό το στάδιο της διοργάνωσης αρχίζουν να’ρχονται οι τιμωρίες λόγω συσσώρευσης καρτών. Στην περίπτωση της Laliga στο όριο είναι δύο παίκτες οι οποίοι είναι επίσης υγιείς, οι Toni Kroos και Álvaro Morata. Στο Κύπελλο, η κατάσταση αυτή επηρεάζει ένα άλλο βασικό παίκτη, όπως τον Casemiro. Ο Marcelo είναι επίσης στο όριο, αν κι ο μπακ θα παίξει και πάλι στο Κύπελλο μόνο φτάσει η Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τον τελικό. Κι αυτό είναι, σήμερα, μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για τους λευκούς. Εάν η Θέλτα χτύπησε στο Μπερναμπέου, οι τραυματισμοί έχουν περιπλέξει περαιτέρω την κατάσταση για τη Μαδρίτη. Ακόμα πιο δύσκολο για την ομάδα του Zizou.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.