News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marcelo: «Δέκα χρόνια ακόμα στη Μαδρίτη; Θα το προσπαθήσω»

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Του David G. Medina

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για την επέτειό του, μετά από μια δεκαετία στο λευκό club


Ο Marcelo μίλησε μετά τη νίκη επί της Γρανάδα, την ίδια μέρα που συμπλήρωσε μια δεκαετία απ’το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ που είμαι, ήμουν 18 και ήμουν πολύ φοβισμένος γιατί είχα πολλή πίεση για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Δέκα χρόνια ακόμα εδώ; Θα το προσπαθήσω», παραδέχτηκε ο Βραζιλιάνος. "Σκέφτομαι μόνο το να δίνω το εκατό τοις εκατό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι", πρόσθεσε επιπλέον ο Carioca.

Ο ίδιος που ευχαρίστησε παίκτες όπως οι Καναβάρο, Πέπε και Ρομπέρτο ​​Κάρλος για τη βοήθειά τους: "Χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα’χα φτάσει μέχρι εδώ". Για τον προκάτοχό του, Ρομπέρτο ​​Κάρλος, είχε μόνο καλά λόγια σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα για τον μπακ: "Το να τον ξεπεράσω είναι αδύνατο. Είναι ο καλύτερος και θα’ναι πάντα ο καλύτερος, απλά το να’μαι μαζί του είναι πλέον μια τιμή κι ένα βραβείο για μένα".


Σχετικά με την φυσική κατάσταση της ομάδας, ο Marcelo διαβεβαίωσε ότι είναι ευθύνη του Pintus: "Ήταν αυτός, στην προετοιμασία και σ’αυτό το διάλειμμα, ο οποίος μας έχει κάνει να’μαστε τόσο καλά σωματικά και χάρη σ’αυτόν μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε έτσι". Και σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της Μαδρίτης, αναγνωρίζει ότι «είναι μία απ’τις καλύτερες των τελευταίων ετών, αλλά έχω παίξει επίσης και με άλλους πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Έπαιξα με άλλους παίκτες και είναι δύσκολο να συγκριθούν με άλλους στη Μαδρίτη. Έχουμε κερδίσει το δέκατο ... είμαστε μια χαρά, αλλά έχουμε παίξει επίσης και μ’άλλους μεγάλους παίκτες".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.