News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη του Zidane ισοφαρίζει το σερί της Barca του Luis Enrique

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Του David G. Medina

Οι λευκοί έκαναν ενάντια στην Γρανάδα το 39η αήττητο παιχνίδι τους


39 αγώνες. Οκτώ μήνες. Αυτός είναι ο χρόνος που μετρά χωρίς να χάνει η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν. Ένας κόσμος, όπως αποδεικνύεται απ’το γεγονός ότι την τελευταία φορά που είχαν ηττηθεί οι λευκοί, στη Wolfsburg στους προημιτελικούς του Champions League, ήταν τον Απρίλιο του 2016. Από τότε, δεν έχουν κλίνει το γόνυ ούτε μια φορά. Η Γρανάδα στο Μπερναμπέου, ήταν το τελευταίο θύμα του λευκού οδοστρωτήρα.

Με αυτή τη νίκη, η Μαδρίτη ισοφαρίζει το καλύτερο σερί στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μόνο η Barcelona του Luis Enrique είχε φτάσει αυτό το νούμερο. Ήταν ακριβώς η ομάδα του Ζιντάν, στην επίσκεψη για το πρωτάθλημα της σεζόν 15-16, η οποία τέλειωσε αυτήν η οποία ήταν μέχρι σήμερα η πιο σημαντική αήττητη ακολουθία αγώνων στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Για να την βελτιώσει, η Μαδρίτη θα πρέπει να ξεπεράσει τη δοκιμασία του Pizjuán την ερχόμενη Πέμπτη. Το 3-0 του πρώτου σκέλους των νοκ-άουτ του Κύπελλο δίνει ηρεμία στους λευκούς, οι οποίοι θα πρέπει τουλάχιστον να φέρουν ισοπαλία για να ξεπεράσουν τη Barcelona του Λουίς Ενρίκε. Κάνοντάς το, η επόμενη πρόκληση θα’ναι μια επίσκεψη στο sevillista Κολοσσαίο, την επόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και με τρείς βαθμούς να διακυβεύονται.


Όπως και να’χει, η ομάδα του Zizou έχει ξεκινήσει το 2017 σαν έναν πυροβολισμό. Μετά την ευρεία νίκη επί της Σεβίλλης, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου παιχνιδιού, η Γρανάδα ήταν το τελευταίο θύμα μιας Μαδρίτης που φιλοδοξεί να κερδίσει όλους τους τίτλους που διακυβεύονται. Μέχρι στιγμής, στο 2016 έκανε ένα διεθνές χατ-τρικ, χάρη σε μεγάλο βαθμό σ’αυτά τα 39 αήττητα παιχνίδια. Ή, μ’άλλα λόγια, αυτή η Ρεάλ συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.