News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Gerard Piqué, ο νέος Jose Mourinho

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Του Roberto Gómez


Αν υπάρχει ένας παίκτης που τις τελευταίες μέρες παίρνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ο διεθνής στόπερ της Barcelona, Gerard Piqué.

Ο αμυντικός, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει πρόεδρος της Barcelona, γνωρίζει ότι το πιο κερδοφόρο είναι ν’ασχοληθεί με τους διαιτητές, αλλά πάνω απ’όλα να λέει ότι αυτοί ευνοούν την Ρεάλ Μαδρίτης, μια πολύ παλιά στρατηγική, έτσι ώστε δεν έχει εφεύρει τίποτα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Το έκανε ήδη ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νυν τεχνικός της United συνειδητοποίησε ότι η madridista ομάδα αδικούνταν συστηματικά απ’τους διαιτητές και ξεκίνησε μια βάναυση κι αδίστακτη εκστρατεία εναντίον των διαιτητών τονίζοντας πάνω απ’όλα τα λάθη υπέρ της ομάδας που προπονούσε τότε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Η μπάλα είναι τώρα στην πλευρά του Gerard, ο οποίος έχει δίκιο όταν λέει ότι οι διαιτητές αδικούν ή έχουν αδικήσει πρόσφατα τη Barça. Athletic και Βιγιαρεάλ είναι σαφή παραδείγματα, κι επιπλέον ο Mateu Lahoz ευνόησε την Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Σεβίλλης.

ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Τα παράπονα του Gerard θα’χαν κάποια θεμελίωση σήμερα, αν όταν για πολλά χρόνια που ένιωθε ευνοημένος σταματούσε να δηλώνει ότι «θα πρέπει να σεβόμαστε τους διαιτητές».

Ο Piqué κάνει λάθος καθώς αυτό που θα’πρεπε να κάνει, αντί να μιλά για τους διαιτητές, είναι να μιλά για τα προβλήματα που έχει η ομάδα του στο επίπεδο του παιχνιδιού της, τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις στο ρόστερ, την ανησυχητική κατάσταση της φόρμας των Neymar, Ter Stegen ή άλλων συμπαικτών... Αν το είχε πράξει, τα λόγια του θα’χαν περισσότερο βάθος και πάνω απ 'όλα θα’ταν πιο συνεπή.


Το να προσπαθεί να λέει χωρίς να το λέει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα σήμερα σε ένα μεγάλο βαθμό λόγω της διαιτησίας, δεν είναι αποδεκτό ούτε ίδιο ενός μεγάλου παίκτη όπως ο Gerard Piqué, σ’αυτό έχει αντιγράψει τον Μουρίνιο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.