News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φροντίδα για τον Danilo

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Το ρόστερ περιβάλλει τον Βραζιλιάνο μετά το αυτογκόλ του στο Pizjuán


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναλάβει να προσθέτουν όλοι και το έδειξε στον Danilo μετά τον αγώνα στο Sánchez Pizjuán. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ένα αυτογκόλ σε μια ατυχή ενέργεια, αλλά βρήκε γρήγορα την υποστήριξη των συμπαικτών του, τόσο στο ίδιο το γήπεδο όσο και στο τέλος της αναμέτρησης. Ο μπακ δεν έπεσε μετά την φάση και δεν κρύφτηκε ποτέ, γνωρίζοντας επίσης ότι είχε την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του και του πάγκου.

Ο Danilo, μάλιστα, έχει αισθανθεί πάντα την υποστήριξη του Ζιντάν όσο κι αν αυτή τη σεζόν έχει λιγότερα λεπτά. Έχει συμμετάσχει σε έξι αγώνες πρωταθλήματος απ’τους 16 της Μαδρίτης και δεν είχε παίξει βασικός απ’τη νίκη επί της Ντεπορτίβο εντός έδρας. Δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και βγήκε για έξι λεπτά εναντίον της Σεβίλλης στο πρώτο σκέλος του Κυπέλλου. Αν κι όλα έδειχναν ότι ενάντια στην Γρανάδα στο σπίτι ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να’χε άλλη μια ευκαιρία, ο προπονητής περίμενε μέχρι την αναμέτρηση του Κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη στο Sánchez Pizjuán.


Ο Carvajal είναι τώρα η πρώτη επιλογή του Ζιντάν κι ο Βραζιλιάνος το γνωρίζει. Ωστόσο, ο πρώην της Porto ελπίζει να συμβάλει περισσότερο σε αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν, όπου το πρόγραμμα είναι πολύ πιο απαιτητικό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.