News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έκκληση του Ramos στο Bernabéu

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο αρχηγός ζητά την υποστήριξη των οπαδών για να «κερδίσουμε μαζί τη Laliga»


Ο Sergio Ramos ζήτησε την υποστήριξη των οπαδών για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο αρχηγός έκανε μια έκκληση να εκλείψουν απ’το Bernabéu οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με την Μάλαγα: «Πάνω απ 'όλα, οι οπαδοί κι εμείς πρέπει να’μαστε μια ανίκητη ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Τόνισε επίσης τη δυσκολία της αναμέτρησης και εξήρε την μεγάλη σεζόν της ομάδας του Eusebio, που είναι πέμπτη στην διοργάνωση: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που παίζει αυτή τη σεζόν πολύ καλό ποδόσφαιρο και παλεύει με τις ομάδες στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Σχετικά με τον πρώτο γύρο του λευκού συνόλου, ο sevillano έκανε απολογισμό: «Ήταν πολύ θετικός και ήμασταν πρωταθλητές χειμώνα, που δεν σε στέφει, ούτε σου δίνει κανένα βραβείο, αλλά είναι σημάδι ότι τα πράγματα έχουν γίνει μ’ένα πολύ καλό τρόπο. Πρέπει να συνεχίσουμε σ’αυτή τη γραμμή και σ’αυτήν τη δυναμική».

Ο Lucas Vázquez αξιολόγησε επίσης το πρώτο μισό της σεζόν και είναι συνετός ενόψει του δεύτερου καθώς, παρά τα καλά αποτελέσματα που συλλέγονται, ακόμα δεν έχει κερδηθεί τίποτα: "Κάναμε έναν πολύ πλήρη πρώτο γύρο. Πρέπει να’μαστε πολύ ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα κι απομένει ένας ακόμα γύρος. Πρέπει να συνεχίσουμε σ’αυτό το μονοπάτι κι όλοι μαζί στο τέλος μπορούμε να πάρουμε τη La Liga".

Τέλος, ο canterano ζήτησε επίσης απ’τους οπαδούς να’ναι με την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν: "Παίζοντας μπροστά στους οπαδούς μας, μας κάνει να δίνουμε την ψυχή γιατί κάθε φορά που μας επικροτούν και να μας ενθαρρύνουν μας κάνουν να δίνουμε περισσότερα. Όλοι μαζί, κωπηλατώντας προς την ίδια κατεύθυνση, θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.