News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δανεικός στην Heerenveen μέχρι το 2018 ο Odegaard

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Αν και η Μαδρίτη μπορεί να τον επανακτήσει το καλοκαίρι


Ελλείψει της επίσημης επιβεβαίωσης, Ρεάλ Μαδρίτης και Heerenveen έχουν κλείσει τη συμφωνία για τον δανεισμό του Martin Odegaard στον ολλανδικό σύλλογο.

Το ενδιαφέρον της Heerenveen για τον Νορβηγό παίκτη, το οποίο ενημέρωσε η MARCA στις 27 Δεκεμβρίου, έχει αποκρυσταλλωθεί σε μια συμφωνία με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018.

Σε κάθε περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να αποφασίσει να ανακτήσει τον 18χρονο νεαρό Νορβηγό, στην καλοκαιρινή αγορά του τρέχοντος έτους 2017, εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

Δεν ήταν με την πρώτη ομάδα


Ο Odegaard, ένας συνήθης στις προπονήσεις της πρώτης λευκής ομάδας δεν προπονήθηκε σήμερα υπό τις εντολές του Ζιντάν στην προπόνηση που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Valdebebas πριν απ’το ταξίδι αρκετών αστέρων της στο βραβεία The Best της FIFA στην Ζυρίχη (Ελβετία). Ο παίκτης πήγε στ’αποδυτήρια για να μαζέψει τα πράγματά του πριν απ’το ταξίδι στην Ολλανδία, όπου θα μπορούσε να παρουσιαστεί αύριο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.