News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πιο μεγάλη μέρα του Florentino

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο πρόεδρος το απόλαυσε στο γκαλά της FIFA που έστεψε τη Μαδρίτη


Ο Florentino το απόλαυσε στη Ζυρίχη. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε ακόμα μια στιγμή στη νυν συλλογή του από μαγικές στιγμές, στις οποίες είναι όλο χαμόγελα σαν πρόεδρος του συλλόγου.

Στην άψογη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τη συλλογή των τριών τίτλων κατά το ημερολογιακό έτος 2016 και τη Ballon d'Or στον Κριστιάνο, ο ηγέτης πρόσθεσε χθες ένα απόγευμα δόξας περιβαλλόμενος από πέντε απ’τους παίκτες του: Sergio Ramos, Μαρσέλο, Toni Kroos, Luka Modric και Ρονάλντο.

Πλαισιωμένος απ’αυτούς, ο λευκός πρόεδρος καυχήθηκε για τους αθλητικούς μύες που κοσμούν σήμερα την ομάδα του. Χωρίς να ξεχνά τη μορφή του Ζιντάν, αν κι ο Γάλλος τεχνικός δεν επιλεγεί τελικά ως ο καλύτερος της χρονιάς. "Πίστευα ότι ο Zidane επρόκειτο να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου προπονητή, αλλά θα πρέπει να συγχαρώ τον Ranieri, ο Ζιντάν έχει χρόνο για να κερδίσει", δήλωσε ο madridista πρόεδρος στο El Transistor του Onda Cero, όπου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να επαινέσει τους δικούς του: "Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη επειδή είχε την αναγνώριση του κόσμου του ποδοσφαίρου, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζουν τα βραβεία που έλαβαν απόψε".


Στο ίδιο πρόγραμμα, ο Florentino μίλησε για την απουσία των παικτών της Barcelona: «Αν οι παίκτες της Barca δεν έχουν έρθει είναι για την εξήγηση που έχουν δώσει, όχι γιατί διαισθάνονταν ότι δεν επρόκειτο να κερδίσουν».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.