News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Θα πρέπει να παλέψουμε και να παίξουμε καλά για να φτάσουμε στον τελικό"

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

«Είχαμε μια μεγάλη υποδοχή απ’τους Ιάπωνες οπαδούς, είναι πολύ σημαντικές μέρες γι’αυτούς»

"Γνωρίζουμε τη σημασία αυτής της διοργάνωσης και θέλουμε να προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε", είπε.


Ο Ζιντάν ανέλυσε τον αγώνα ενάντια στην Club América, που αντιστοιχεί στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ενώπιον ενός μεγάλου μιντιακού ενδιαφέροντος στο στάδιο Internacional της Yokohama, ο madridista προπονητής δήλωσε: «Γνωρίζουμε τη σημασία αυτής της διοργάνωσης και θέλουμε να την παίξουμε και να προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε. Είμαστε πολύ καλά. Τις προάλλες φτάσαμε λίγο κουρασμένοι απ’το ταξίδι, αλλά τώρα είμαστε πλέον έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Θα πρέπει να παλέψουμε και να παίξουμε καλά για να περάσουμε στον τελικό. Είμαι πεπεισμένος και οι παίκτες επίσης».

«Είχαμε μια καλή υποδοχή απ’τους οπαδούς. Όντας τόσο μακριά δεν μπορούμε να μοιραστούμε αυτούς τους οπαδούς. Ήταν τρεις σημαντικές ημέρες για τους Ιάπωνες οπαδούς και οι παίκτες εκτιμούν την υποστήριξη».

Sergio Ramos

"Ο Ράμος δεν θα παίξει αύριο. Δεν έχει τίποτα, αλλά έχει υποφέρει μετά το ταξίδι. Είναι λίγο κουρασμένος και λίγο επιβαρυμένος. Αύριο δεν θα παίξει και θα δούμε για την Κυριακή".

Τύπος του αγώνα

"Θα’χουμε ένα περίπλοκο και δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω ποιος θα’χει τη μπάλα, θα το δούμε αύριο. Πριν από έναν αγώνα είναι πάντα 50-50. Δεν θα σκεφτούμε άλλα πράγματα. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το παίξουμε και να το παλέψουμε. Σίγουρα, θα’χουμε δυσκολίες, όπως κι αυτοί".

Ο άλλος ημιτελικός

"Δεν κοιτάμε τι θα συμβεί στο άλλο ματς. Σκεφτόμαστε τον αγώνα μας και θα δούμε τον άλλο αν φτάσουμε στον τελικό".

Club América

«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και δεν χρειάζεται μήνες για να μάθουμε τον αντίπαλο. Αυτές τις τρεις μέρες μιλήσαμε λίγο για αυτό κι αύριο θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για τις λεπτομέρειες. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι έχουν πει ότι δεν κερδίζεις μόνο με τη φανέλα, σκέφτομαι το ίδιο».

«Όταν παίξαμε στο Κύπελλο εναντίον της Cultural, γι 'αυτούς ήταν ένα όνειρο. Ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία στη ζωή να παίξεις απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βάλουμε την ένταση που απαιτείται για να εξουδετερώσουμε το κίνητρό τους. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό ματς για αυτούς, αλλά και για μας επίσης».

Ο La Volpe

«Τον έχω ακουστά, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένας καλός προπονητής κι έμπειρος. Γνωρίζουμε ότι το μεξικανικό ποδόσφαιρο έχει ταλαντούχους παίκτες που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο».

Προετοιμασία

"Το πιο δύσκολο είναι να συνηθίσεις το jet-lag και τα ταξίδια. Χρειαζόμασταν δύο ή τρεις ημέρες για να προσαρμοστούμε. Τώρα έχουμε μια νέα και διαφορετική διοργάνωση, αλλά σημαντική. Όντας στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλουμε πάντα το ίδιο: ν’αντιμετωπίσουμε ό, τι είναι μπροστά. Αύριο έχουμε έναν ημιτελικό που μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε ένα τελικό".

Αήττητο σερί

"Μπορεί να κερδίσεις 35 παιχνίδια κι αν χάσεις στο 36ο, έχεις πρόβλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’αυτό που πρέπει να κάνουμε αύριο. Μπορεί να κερδίσεις 45 ή 50 παιχνίδια και στο επόμενο να κάνεις το ίδιο και να κερδίσεις επίσης. Αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και μας δίνει τη δυνατότητα να προκριθούμε στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε τη διοργάνωση".

Πίεση ως φαβορί

"Δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί. Θα πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι... στο οποίο πρέπει να’μαστε προσεκτικοί. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Θα παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Το παιχνίδι δεν έχει κερδηθεί κι αυτό είναι που θα πω στην ομάδα μου".

Εντεκάδα

"Αύριο θα δείτε την εντεκάδα. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, μόνο ο Sergio είναι πληγωμένος. Αν θα μπορούσε θα’παιζε. Αύριο θα’μαστε έτοιμοι και θα βάλουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Έχουμε πολλές δυνατότητες, αλλά η ιδέα είναι να βάλουμε την καλύτερη ομάδα".

Cristiano

«Το κίνητρο που έχει είναι τεράστιο. Θέλει να κερδίσει σ’έναν φιλικό αγώνα και στον αγώνα που θα κάνουμε μετά την προπόνηση. Δεν ανησυχώ για το κίνητρό του. Μπορεί να’ρθει ο οποιοσδήποτε παίκτης και πιστεύω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει ό, τι έχει πετύχει ο Cristiano. Το να κερδίσει τέσσερις Χρυσές Μπάλες δεν είναι εύκολο, πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Μπορείτε να κερδίσει και πάλι τη Χρυσή Μπάλα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.