News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ο Ramos είναι ξεχωριστός, είναι η ψυχή της ομάδας"

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

«Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα»

«Αυτοί οι παίκτες πιστεύουν πάντα και είναι πολύ ωραίο να κερδίζεις ένα παιχνίδι έτσι», πρόσθεσε ο λευκός τεχνικός.


Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu μετά τη νίκη επί της Ντεπορτίβο, που διατηρεί το προβάδισμα στην κορυφή. Ο madridista προπονητής υπογράμμισε την ικανότητα του Ramos να σκοράρει: «Γνωρίζουμε ότι ο Sergio το’χει αυτό, ειδικά στις τελευταίες στιγμές. Πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει πράγματα πάντα. Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες, επειδή έκαναν ένα μεγάλο αγώνα».

"Στα τελευταία λίγα λεπτά πίστευα στο γκολ του Ramos, του Morata, του Mariano ... από όλους τους παίκτες που ήταν εκεί για να σουτάρουν. Αλλά ο Sergio είναι ξεχωριστός. Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρει την τελευταία στιγμή. Είναι ο αρχηγός μας και, όπως πολλοί παίκτες, είναι η ψυχή αυτής της ομάδας. Έχει χαρακτήρα και δεν τα παρατάει ποτέ. Το’χει αυτό".

Πώς να αμυνθείς στον Ramos

«Μπορείς να τον μαρκάρεις αλλά είναι έξυπνος, κινείται πολύ καλά και η μπάλα είναι τηλεκατευθυνόμενη. Αυτός είναι όπου πέφτει η μπάλα. Μπορείς να δουλέψεις το μαρκάρισμά του, αλλά είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις καλά. Η Deportivo είναι πολύ καλή στην άμυνα στα στημένα, αλλά ... μπάλα στο πρώτο δοκάρι και γκολ».

Γκολ στην κόντρα

«Η αναμέτρηση περιπλέχτηκε λίγο, αλλά κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάναμε λάθος στο γκολ, αλλά μπορεί να συμβεί. Θα πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο, γιατί έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και μας έβαλε δυσκολίες. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να συγχαρούμε όλους τους παίκτες».

"Όταν κάνεις ένα λάθος μπορείς να το πληρώσεις ακριβά. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Για μας είναι σημαντικό να αντιδράσουμε μετά και το κάναμε. Είναι πολύ ωραίο να κερδίζεις ένα παιχνίδι έτσι. Είναι περίπλοκο επειδή είσαι πίσω και απομένουν λίγα λεπτά. Θα πρέπει να πιστεύεις και το καλό που έχει αυτή η ομάδα κι αυτοί οι παίκτες είναι ότι πιστεύουν πάντα ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα τελευταία λεπτά. Είμαστε θετικοί".

Πίστη στα τελευταία λεπτά

"Είναι κάτι αυτής της φανέλας κι αυτού του κλαμπ, που το έχει πάντα. Αυτό που κάνουμε είναι λόγω αυτών των παικτών. Έχουν μια απίστευτη ενέργεια και ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, όπως απόψε. Επίσης, χάρη στο κοινό που σε βοηθά. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους τους παίκτες επειδή λείπουν κάποιοι, στους οποίους δώσαμε ρεπό κι όσοι έπαιξαν τα πήγαν πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό γι’αυτή την ομάδα".

Αήττητο σερί

"Δεν σκέφτομαι το αήττητο. Μια μέρα θα περάσει. Το καλό είναι ότι οι παίκτες γνωρίζουν ότι, εκτός απ’την δουλειά, το να’χουμε μια θετική σκέψη μπορεί να μας βοηθήσει. Με 35 παιχνίδια χωρίς ήττα, αυτό σου δίνει δύναμη. Αλλά σήμερα υποφέραμε. Απόψε έπρεπε να υποφέρουμε και το κάναμε".

Raúl και Ramos

"Είναι αλήθεια ότι ο Ραούλ στην εποχή του ξέρουμε τι έκανε σ’αυτό το κλαμπ. Ο Ραούλ ήταν το ίδιο, σκέφτονταν ότι θα μπορούσαν πάντα να γίνουν σπουδαία πράγματα. Υπήρξε σημαντικός σ’αυτή την ομάδα κι ο Sergio είναι ο αρχηγός μας και δίνει ενέργεια σ’όλους τους άλλους. Αυτός δίνει την όρεξη να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και μας βοηθά να κάνουμε αυτά τα παιχνίδια".

Η καριέρα του

"Έχω πολύ τύχη να ζω αυτό που ζω. Προσπαθώ να το απολαμβάνω στο μέγιστο. Υπάρχει πολλή δουλειά και πολύ πάθος από πίσω. Είμαστε στη μέση της σεζόν και γνωρίζω ότι θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και θέλω να απολαύσω αυτή τη θετική στιγμή".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.