News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα και θέλουμε να το κερδίσουμε»

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

«Εξαρτόμαστε από εμάς, το να χάσουν ή να κερδίσουν οι υπόλοιποι δεν αλλάζει ό, τι πρέπει να κάνουμε»

«Το να βλέπουμε την Deportivo σε αυτή τη θέση του πίνακα είναι λίγο παράξενο, αλλά ξέρουμε ότι θα’ναι ένα δύσκολο ματς», είπε.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εναντίον της Deportivo: «Θα’ναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κι όχι μόνο για το τελευταίο αποτέλεσμα της. Ίσως το να βλέπουμε τη Deportivo σ’αυτή τη θέση του πίνακα είναι λίγο περίεργο, με ό, τι κάνουν και με το ποια ομάδα είναι. Γνωρίζουμε ότι θα’ναι ένα πολύπλοκος και πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να’μαστε καλά προετοιμασμένοι και να μπούμε καλά».

"Έξι βαθμοί δεν είναι λίγοι, αλλά δεν είναι μια επαρκής διαφορά για να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό που έχει περισσότερο σημασία για μένα είναι αυτό που έχουμε να κάνουμε, εξαρτόμαστε από εμάς τους ίδιους. Το αν χάσουν η κερδίσουν οι υπόλοιποι δεν θ’αλλάξει αυτό που πρέπει να κάνουμε. Αύριο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, τρεις βαθμοί που διακυβεύονται, κι αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κάνοντας τα πάντα για να κερδίσουμε".

Αναμνήσεις της Deportivo

"Θυμάμαι ένα παιχνίδι εντός έδρας που έπαιξα καλά, αλλά η Depor σήμερα είναι διαφορετική. Μόλις έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα και θα’ναι εντελώς διαφορετικό από όταν τους αντιμετώπισα ως παίκτης ή προπονητής".

Οι επιτυχίες του τρέχοντος έτους

«Πολλοί προπονητές και ομάδες έχουν επιτύχει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σημαντικό για μας είναι να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε. Ο προπονητής μπορεί να’ναι σημαντικός, αλλά εμένα αυτό που με νοιάζει είναι αυτό που κάνουν οι παίκτες καθημερινά. Έχουν μεγάλο ενθουσιασμό σε κάθε προπόνηση και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τώρα θα πρέπει να φροντίσουμε όλα αυτά. Γνωρίζω πολύ καλά αυτήν την ατμόσφαιρα και μπορεί ν’αλλάξει πολύ γρήγορα».

Μπενζεμά

«Ήταν στη διάθεση της ομάδας, αλλά θα του δώσουμε λίγη ξεκούραση. Έχουμε πολλά ματς κι αύριο θα ξεκουραστεί όπως κι άλλοι παίκτες».

"Η ομάδα είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Όταν έχει δυσκολίες, το ίδιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα υπό κάθε έννοια, δεν πρόκειται να πούμε ότι είναι όλοι φίλοι, αλλά έχουν πολύ σεβασμό μεταξύ τους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Συναισθηματικά, αυτό που κάνουμε δεν είναι λίγο κι αυτό βοηθά να’ναι καλύτερα κάθε μέρα".

Ο James και η χειμερινή αγορά

"Ο James δεν πρόκειται να φύγει από εδώ, δεν θέλω να το κάνει. Για να δούμε αν παίξει εναντίον της Deportivo πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο".

Morata

"Αύριο θα παίξει. Κάθε μέρα είναι καλύτερα και είχε επιθυμία να παίξει. Προπονείται πολύ καλά".

Προηγούμενο της σεζόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

"Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν λέω ότι δημιουργεί μόνο η δουλειά, επειδή υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που βοηθούν, αλλά το πιο σημαντικό είναι η δουλειά και την κάνουμε καλά κάθε μέρα. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για ν’αλλάξει αυτό μετά το διάλειμμα".

Το ισοζύγιο απ’το ντεμπούτο του εναντίον της Ντεπορτίβο

"Έχουμε εργαστεί σκληρά για να καταφέρουμε όλο αυτό και ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουν τα πάντα έτσι. Συνεχίζουμε με πολλή επιθυμία και με άθικτο το όραμα κι αν συνεχίζουμε να δουλεύουμε θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο".

Φορολογικές έρευνες

"Σίγουρα όταν υπάρχει συζήτηση για όλα αυτά επηρεάζουν, αλλά το σημαντικό για μας είναι τα πράγματα να διευθετηθούν πολύ γρήγορα. Πριν από παίκτες είναι άνθρωποι και πολύ έξυπνοι, που ξέρουν τέλεια τι κάνουν. Έχουμε καλούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι κάνουν. Ελπίζω τα πράγματα να αποσαφηνιστούν γρήγορα, θέλουμε να σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο και το να κερδίζουμε παιχνίδια".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.