News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Τέλειωσαν οι ταλαιπωρίες"

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Florentino ζητά απ’τους παίκτες του να καθαρίζουν τους αγώνες πριν απ’το τέλος

2 τίτλοι στα τελευταία λεπτά, το Δέκατο και το φετινό Supercopa


Ο Florentino Pérez δεν θέλει να υποφέρει περισσότερο. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενθουσιασμένος απ’την ανταπόκριση των παικτών του μέχρι το τελευταίο λεπτό του κάθε παιχνιδιού (τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ενάντια σε Μπαρτσελόνα και Ντεπορτίβο είχαν γκολ στα τελευταία λεπτά) και της επικοινωνίας που έχει πετύχει με τους οπαδούς, αλλά δεν θέλει τόση πίεση. Δεν είναι καλό. «Τέλειωσαν οι ταλαιπωρίες». Έτσι αναγνωρίζει ο πρόεδρος κι έτσι μετέφερε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της μέρας που μοιράστηκε χθες μαζί τους. Πρώτα με μια ομιλία πριν απ’το γεύμα, για να παραστεί στη συνέχεια στην προπόνηση.

Ο πρόεδρος, με την παρουσία του, θέλησε να μεταφέρει στους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν τη σημασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων μέσα στην στρατηγική της οντότητας. Το να φοράνε το έμβλημα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας έχει την αντανάκλασή του στο εμπορικό τμήμα και στο κύρος, πολύ μεγαλύτερη απ’ότι στα οικονομικά, καθώς τα 5.000.000 € που λαμβάνει η νικήτρια ομάδα δεν έχουν καμία σχέση με τα 80 εκατομμύρια που, για παράδειγμα, έφερε το Champions League στα ταμεία του συλλόγου.

Οι εμφανίσεις του αρχηγού γίνονται επαναλαμβανόμενες στα τελευταία παιχνίδια και παρόλο που αυτό που αποπνέει η ομάδα είναι ότι βρίσκεται σε θέση να ανατρέψει όλες τις καταστάσεις, δεν θα μπορεί πάντα να σκοράρει στο όριο ο Sergio Ramos, το οποίο θα σημάνει το τέλος του ιστορικού σερί (του μεγαλύτερου στον σύλλογο απ’την ίδρυσή του) και μια γκέλα αρνητικών συνεπειών για την ομάδα.

Ο Florentino Pérez, όπως έχουν τα πράγματα, θέλησε να μεταφέρει στ’αποδυτήρια ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πιέζονται τόσο κι ότι, όπως τους είπε πριν μέρες ο Ζινεντίν Ζιντάν, πρέπει να κλειδώνουν νωρίτερα τα ματς και να μην αφήνονται να φτάσουν σε αναμονή του τι μπορεί να συμβεί στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Αυτό που δεν περίμενε ο λευκός πρόεδρος ήταν να συναντήσει μια ομάδα γεμάτη επιθυμία ενόψει, της αναμέτρησης ενάντια στην América de México και της επίθεσης στον τίτλο. Η ατμόσφαιρα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο Ζιντάν στην ομάδα μεταδίδεται ανά πάσα στιγμή κι αυτή τη φορά ήταν ο πρόεδρος που έχει διαπιστώσει ότι αυτά τα 35 αήττητα παιχνίδια έχουν ένα κίνητρο, το οποίο δεν είναι άλλο απ’αυτό του μια ομάδα πεπεισμένη για τι μπορεί να κάνει, να προσπαθήσει και να ... πετύχει στο τέλος.

Στο πλευρό του Cristiano

Εκτός απ’το συστατικό της ίδιας της διοργάνωσης, ο Florentino Pérez δεν ήθελε να χάσει την επομένη της τέταρτης Χρυσής Μπάλας που κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τρίτη που κερδίζει απ’την ένταξή του στο σύλλογο του Chamartin. Ο πρόεδρος, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Τόκιο, εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της λευκής ομάδας στη Γιοκοχάμα προς το μεσημέρι. Συνοδευόμενος απ’τον madridista αντιπρόεδρο Pedro López Jiménez, ήταν όλη την ημέρα δίπλα στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της προπόνησης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.